13 Декември, 2015 15:00 2 738 2

ABT подсили най-малкия SUV на Audi

  • abt-
  • rs q3-
  • audi-
  • тунинг

Известните тунери занимаващи се основно с производителя с четирите овала - Audi представиха подобрения на най-спортната версия на Q3. Задвижвана от любимия на много хора 2.5 литров петцилиндров TFSI двигател тя разполага фабрично с 340 конски сили и 450 нютонметра въртящ момент. От ABT обаче променят стойностите с нов контролен блок с цели 20%, като след тази намеса автомобилът разполага вече с 410 конски сили и цели 530 нютонметра. Всичко това е подплатено с TUV сертификат и дълги тестове.

Освен мощността и на контрола е обърнато внимание с ново регулируемо окачване, което намалява височината между 15 и 45 мм. Освен височината е разширена и следата посредством дистанционни фланци с размери 15 мм отпред и 25 мм отзад. Основният отличаващ детайл са красивите джанти в размер от 19 до 21 инча, като се предлагат няколко модела - DR на снимките и ER-C и FR. За още повече персонализация се предлага и комплект от стикери в типичните за спортните модели на компанията цветове, както и черни накрайници за изпускателната система с широчина от 89 мм.

Подробна техническа информация за стандартните модификации на Ауди Q3 , вижте ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роман Ценов

    0 0 Отговор
    добър е
  • 2 Jyusix HasiK

    0 0 Отговор
    Audi или Мерцедес голямата дилема