Last news in Fakti

25 Януари, 2016 11:23 11 752 7

Най-бързият Golf каца в Женева

  • volkswagen-
  • golf-
  • r420-
  • gte-
  • женева 2016

Седмото поколение на Golf се произвежда от 2012 г. и Volkswagen планираше да го модернизира в края на годината. Немците обаче са изтеглили графика и вместо в Париж обновената версия на бестселъра ще дебютира на салона в Женева през март.

Фейслифтът на "седмѝцата" по традиция няма да донесе драстични промени. Външността на Golf ще бъде "фризирана" в стила на новия Tiguan, а интериорът ще залага на по-качествени материали, по-богата цветова гама и дигитално арматурно табло (срещу допълнително заплащане).

По непотвърдена информация моделът ще получи изцяло светодиодни фарове и нова мултимедийна система с 9.2-инчов дисплей, демонстрирана на изложението за електроника CES 2016.

Еволюция ще продължи да бъде ключова дума и в технически план. Мощността на хибридния Golf GTE с възможност за зареждане от битовата мрежа ще бъде увеличена от 204 на 218 к.с., а въртящият момент - от 350 на 400 Нм.

С далеч по-голямо нетърпение обаче се очаква най-мощният и бърз сериен Golf на всички времена. R420, чиято мощност става ясна от самото име, ще бъде произведен в ограничен тираж. От Volkswagen все още не са разкрили дали чудовищният хечбек ще запази четирицилиндровия двигател на прототипа R400 от пекинския автосалон преди две години, или ще получи 2.5-литров петак от Audi.

Подробни технически характеристики за всички генерации на Golf - ВИЖ


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баце

    0 0 Отговор
    С екологията как ще е?
  • 2 сивика

    0 3 Отговор
    И 1000 коня да пуснат от ваген голфа пак ще си остане един голям КЕНЕФ !!!!

    Коментиран от #6

  • 3 Х6

    0 1 Отговор
    Има засечен с 10-сет коня повече от серииния,в Перник,с пернишка регистрация!!!
  • 4 Нема Бира

    0 2 Отговор
    PEUGEOT 308 R
  • 5 MB GL450

    1 0 Отговор
    Samsung Galaxy S6 цена в бг
    Видях една седмица в Кейптаун супер наточена преди десет дена.Бяха се погрижили наистина майсторски.Много ми хареса тунинга.На шматката "сивика" му казвам само да си кара цървулската кола и да не се обажда неподготвен .
  • 6 опсмопсус

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "сивика ":

    Вече не е кенеф, луксозна тоалетна е, с кожа и лед светлини!
  • 7 Кобрата

    0 0 Отговор
    Супер е GOLF-ът, тези джанти са направо жестоки. R420 обаче ще е върха, те конете му ще бъдат колкото на една M3-ка, но пък кубиците, далеч по-малко.