Last news in Fakti

6 Февруари, 2016 09:00 4 369 1

Джоуи от "Приятели" водещ на Top Gear

  • top gear-
  • мат лебланк-
  • крис евънс-
  • водещ

Американският актьор Мат Лебланк или Джоуи от световноизвестния сериал "Приятели" ще се присъедини към Крис Евънс, като водещ на шоуто Top Gear. Като луд по автомобилите и голям фен на предаването, за мен е чест и приемам с голям ентусиазъм да бъда част от това шоу превърнало се в икона и неговата нова епоха споделя актьора.

Лебланк всъщност е стар познайник на шоуто и дори държи рекорда за най-бърза обиколка на пистата за "звезда в кола на разумна цена" с време от 1:42, като наскоро вози и Стиг в McLaren MP4-12C, както и бе водещ на специален епизод Top Gear: The Races. В него става въпрос за най-интересните състезания провеждани през всичките 21 сезона заснети до сега.

Мат е човек с бензин в кръвта и аз съм много развълнуван, че той идва при нас споделя Крис Евънс. Носеха се слухове, че германската състезателка и пилот на известното "Ринг такси", Сабине Шмитц ще е една от водещите, но това остана непотвърдено. Другият евентуален водещ е Крис Харис, но
това също още остава в графата с предположенията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    1 0 Отговор
    Това е наистина добра идея, Мат Лебланк е най-добрия избор според мен, пича е много свеж и харизматичен.