Last news in Fakti

8 Февруари, 2016 11:34 4 427 7

Различно лице за Opel Mokka

  • opel-
  • mokka-
  • x
Различно лице за Opel Mokka - 1

Модернизираната версия на Mokka ще отбележи световната си премиера на предстоящото автомобилно изложение в Женева през март тази година. Иновацията ще се сдобие с моделно обозначение Х и ще излезе на пазара през тази есен.

Новото оформление на предната част е в унисон с последната стилистика на марката и включва криловидна хоризонтална решетка и доминираща, отчетлива светлинна графика на дневните LED светлини. Предната престилка също е придобила по-прецизно и елегантно очертани повърхности, като се характеризира с по-малко пластмасови вложки.

Всичко това придава на Mokka X по-широка, по-стабилна и мъжествена осанка. Тази линия продължава в задната част с още две "крила", отразени в светлините и по желание предлагани и с LED технология. Страничният силует на каросерията е запазил своите черти. Обновената версия има и нови цветове - Amber Orange и Absolute Red. Атмосферата във вътрешното пространство на Mokka X е изцяло преобразена. Своят дебют тук отбелязва изцяло ново арматурно табло, вдъхновено от новата Astra.Различно лице за Opel Mokka

Таблото е организирано около повече хоризонтално оформени елементи. То изглежда едновременно по-изчистено и по-семпло, както и по-ясно и прецизно като изпълнение. Централната конзола е изцяло новоразработена и е съобразена със 7 и 8-инчовите сензорни екрани на новото поколение инфо развлекателни системи. Сега дизайнът впечатлява с по-изчистения си дизайн с по-малко на брой бутони - много от функциите вече са достъпни чрез капацитивните сензорни екрани.

Обновената Mokka X впечатлява и с нова шестстепенна автоматична трансмисия с адаптивна система на двойното предаване. Технологията за двойно предаване с електромагнитен механизъм и многодисков съединител е изключително интелигентен и ефективен. Когато пътната настилка е суха, за задвижването на автомобила се грижат единствено колелата на предния мост (с изключение на случаите на стартиране на автомобил с включен AWD режим).

Това спомага за поддържане на ниския разход на гориво. В зависимост от пътните условия, разпределението на въртящия момент се извършва безстепенно и плавно от 100 процента предно предаване на сухи настилки, благоприятстващо ниския разход на гориво до максимално разпределение на въртящия момент в отношение по 50 процента към предния и задния мост - например при покрита с плътен воден слой настилка.Различно лице за Opel Mokka


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТВ Реклама

    1 0 Отговор
    Новата Мока вече и с камера за задно виждане. :DDD
  • 2 Кобрата

    0 1 Отговор
    на вид ги докарват ама иначе са каруци...Возят по-твърдо и от стар VW. Не говоря конкретно за този модел, а като цяло за Опелите

    Коментиран от #7

  • 3 Toko

    1 0 Отговор
    Като изключим ръждата,навремето от Опел правеха доста читави и подходящи за българина автомобили.

    Коментиран от #5

  • 4 Toko

    0 1 Отговор
    Сегашните са пълен боклук!!!!
  • 5

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Toko":

    Вече са без ръжда и май не толкова читави......
  • 6 истина

    0 0 Отговор
    A ви е какви коли карате, че сте големи разбирачи .
  • 7 СМЪРТ-ЗА- ТУРЦИТЕ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кобрата":

    Алооо Ковра, карай си еблемата на бмвмерцедес и си вярвай, че имаш нещо друго освен пожълтели гащи! Колата е чудесна, не случайно има такива продажби в Европа!