10 Февруари, 2016 07:15 3 294 2

Audi ще представи нов SUV?

  • audi-
  • женева-
  • автосалон-
  • премиера-
  • q2

Явно на автосалона в Женева, който ще се проведе в началото на март Audi ще представят ново попълнение в SUV гамата или поне за това подсказват с тази снимка. След, като дългите преговори с Alfa Romeo за означенията Q2 и Q4 приключиха с щастлив край за германския производител, тя ще извадят нещо от задния си джоб.

Според източници автомобилът ще използва мулти платформата MQB, която е база за много от моделите на VW Group и размерите му няма да превишават 4.2 метра на дължина. Предназначен към по-младите, той ще се задвижва главно от четирицилиндрови двигатели, като се очаква в него да влязат най-новите 1.5 литрови агрегати, които бяха потвърдени преди дни.

Предвиждат се също и спортни версии, като S модела се очаква да се задвижва от 2.0 литровия BiTDI с 240 конски сили и 2.0 литровия TFSI с 231 коня, а за RS версията се предвижда 2.0 литровия TFSI, но с по-големи нива на мощност от приблизително 300 конски сили. Стандартно, автомобилът
ще бъде със задвижване на предния мост, а могъщото quattro ще се предлага, като опция. Повече информация за бъдещия модел ще имаме след Женева, където ще присъства наш екип.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    1 0 Отговор
    Още едно еднакво недоразумение с различен размер!
    Не им ли писна на купувачите!
  • 2 xaxa

    0 0 Отговор
    Попринцип харесвам марката Ауди,обаче Q моделите са ми супер скучни и еднакви.Според мен е време да променят леко дизайна мисля,че ще привлекат повече клиенти.