Last news in Fakti

13 Февруари, 2016 01:00 2 979 2

McLaren 650S GT3 чупи рекорди

  • mclaren 650s-
  • gt3-
  • рекорд

Миналогодишният новак на McLaren в GT3 сериите 650S премаза конкуренцията на австралийската писта Маунт Панорама известна още, като Батхърст. Освен победата в състезанието по издръжливост срещу Nissan GT-R GT3 и Bentley Continental GT3 , те счупиха и рекорда на пистата. С време от 2:01.567 постигнато от пилота Шейн ван Гисберген още на квалификациите автомобилът влезе в историята. Едно съвпадение прибавя още малко към емоцията от рекорда и то е, че Гисберген е роден в Нова Зеландия - родното място на величието Брус Макларън. Вижте онборд видеото от постижението на една от пистите с най-големи денивелации в света - 174 метра, която принципно е нормален път и в няколко уикенда през годината се превръща в състезателно трасе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Тази писта е неонрмална
  • 2 друг гост

    1 0 Отговор
    И колата е ненормална (:о

    "която принципно е нормален път и в няколко уикенда през годината се превръща в състезателно трасе" - Ето това е нормален път!