Last news in Fakti

17 Февруари, 2016 08:31 4 389 3

Новият Defender се отлага

  • land rover-
  • defender

Следващото поколение на легендата Defender ще се появи не по-рано от 2019 г., въпреки че досегашните планове на Land Rover предвиждаха това да се случи година по-рано, съобщава Autocar. Оригиналът, който се произвеждаше в продължение на 68 години, бе пенсиониран в края на миналия месец.

Новата генерация на "Защитника" ще бъде построен на алуминиева платформа и ще споделя множество компоненти със съществуващи модели на алианса Jaguar Land Rover (JLR). Британците разработват цяло семейство модификации, сред които триврати версии с открита и закрита каросерия, пикап и вариант с пет врати и три реда седалки.

Култовият всъдеход ще се оборудва с 2.0-литрови бензинови и дизелови двигатели и 3.0-литрови V-образни шестаци с атмосферно и компресорно пълнене. Предвиждат се също напомпан Defender и вариант за тежък офроуд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    1 0 Отговор
    Добре че са го отложили, дизайна му меко казано не струва!Прилича на хибрид събран от последните модели.

    Коментиран от #2

  • 2 Legnum

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "опсмопсус":

    Точно
  • 3 MB GL450

    0 0 Отговор
    Надявам се дизайна му да е подобен на този от снимката , защото старият беше отживелица.Също като на G class на MB.Все пак сме в 21 век и имаме нужда от нещо свежо и красиво.Ако ще се дават две шапки пари , то поне да има за какво.Не че някога ще мога да си купя такъв , но все пак и на снимка да го гледам пак ще ми е по интересно.