Last news in Fakti

11 Март, 2016 07:15 5 046 7

Chevrolet чества 50-годишнината на Camaro

  • chevrolet camaro-
  • юбилей

Един от автомобилите създали определението "мъсълкар" или мускулест автомобил навърши своята 50 годишнина. През септември 1966-та първото Camaro излиза пред широката публика и от тогава насам той се е превърнал в икона и мечта на милиони фенове по света. Във връзка с това американската компания ще пусне стилна юбилейна версия.

Автомобил ще се отличава с цвета Nightfall Gray Metallic, специални 20-инчови джанти, оранжеви спирачни апарати при версията LT и черни покриви при кабриолетите. В интериора ще се комбинират черна кожа и велур обшити с контрастни оранжеви конци, а метални плочки на волана, таблото и седалките ще показват означението на модела.

Юбилейните машини ще могат да се поръчват от началото на лятото като ще има избор от моделите LT и SS съответно в кабрио и купе версиите. Тези колекционерски автомобили в бъдеще само и единствено ще покачват цените си, като някои подобни мускулести коли от миналото минават границите на 1 милион долара по търговете. Camaro е един от малкото модели, като Mustang, Corvette, Charger и Challenger, които успяха да продължат своето поколение през годините.

Подробни технически характеристики за генерациите на Camaro , вижте ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    1 2 Отговор
    След още 50 може и да направят нещо като БМВ и пак няма да е същото

    Коментиран от #3, #4

  • 2 onq s karucata

    1 2 Отговор
    след още 50 години и ти ще си същия пореден несъздал нищо в живота си (освен коментари в нета) човечец
  • 3 опсмопсус

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    ИНДИВИДУАЛИЗМЪТ В ДИЗАЙНА НА КАМАРО, няма нищо общо с конфекцията ваг и бмв, наскоро и мерцедес!
    Камаро е кола с дух, не еднакви немски кошници!
  • 4 Монго

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Кобилкин, "миришеш" ми на Десито. И стига с това твое амнайсет (11) годишно ако трябва да бъда точен БМВ.
  • 5 onq s konq

    2 2 Отговор
    При БМВ всичко е сметнато от първия болт до последната шайба ама вие не го разбирате защото карате някъкви каруци и си мислите че са добри!Коя кола е по-здрава от БМВ????Няма такава!!!!Сички са кошници и не смееш на море да отидеш щото ше изпуши по пътя!!!БМВ е религия!!!

    Коментиран от #6

  • 6 Монго

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    БМВ-то е прекресна машина, но в твоя случай задволанното устройство разваля магията. Селянина и в каляската на английската кралица да го сложиш, пак ще си мисли колко тикви може да побере това чудо.
  • 7 опсмопсус инДжиниер

    1 1 Отговор
    На оня с бмв коня, снощи на околовръсното му изхвърлило водата, блокирал му термостата, щото вануса му променил ъглите, вследствие на износена верига, разтегнала се от високата температура на маслото от блокирала маслена помпа, засмукала стружки от елипсовидните бутала в ризи на високотехнологичната еко сплав!