Last news in Fakti

20 Март, 2016 07:15 6 326 15

Инвазията на 43 в Mercedes-AMG продължава с GLC 43 4Matic

  • mercedes-amg-
  • glc 43-
  • премиера

След новата C-class Coupe, CLA и E-class и средно размерния GLC също получи преобразяване от AMG. По-леката и цивилизована версия на AMG e оборудвана с 3.0-литров V6 би турбо двигател с мощност от 367 конски сили и 520 нютонметра и скоростната кутия 9G-Tronic. С тях средно размерния SUV ускорява от 0 до 100 за 4.9 секунди. Хубавото в случая е, че се очаква и GLC 63 с ревящ 4.0 литров V8 би турбо, а това ще една много интересна машина. Mercedes явно са обърнали внимание на управлението и 4matic системата е в процент 31-69 в превес на задния мост, а автомобилът е екипиран с адаптивното окачване ADS PLUS. За доброто спиране AMG са осигурили спирачна система с дискове с размер от 360мм отпред и 320 отзад.

Инвазията на 43 в Mercedes-AMG продължава с GLC 43 4Matic

Както другите 43 модели и GLC е малко по-прибрано и стилно външно, за да се дистанцира от най-спортните на AMG и да получи собствена идентичност. Единственото, което приемаме противоречиво външно са новите 20 инчови джанти на AMG, а и факта, че броните нямат особена разлика с тези на E-class. В интериорът впечатление правят хубавите спортни седалки и използването на много въглеродни нишки за детайлите и централната конзола. Със сухо тегло от около 1700 килограма този автомобил ще бъде много интересен за управление.

Инвазията на 43 в Mercedes-AMG продължава с GLC 43 4Matic

Инвазията на 43 в Mercedes-AMG продължава с GLC 43 4Matic

Инвазията на 43 в Mercedes-AMG продължава с GLC 43 4Matic

Инвазията на 43 в Mercedes-AMG продължава с GLC 43 4Matic

Инвазията на 43 в Mercedes-AMG продължава с GLC 43 4Matic

Инвазията на 43 в Mercedes-AMG продължава с GLC 43 4Matic

Инвазията на 43 в Mercedes-AMG продължава с GLC 43 4Matic


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    2 5 Отговор
    Погледнат отпред ми прилича на китайска конфекция.
    Но отстрани и интериор уникална!
    Отзад стоповете са реплика на бмв!

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Msux

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "опсмопсус":

    Конфекция е БМВ, покажи ми снимка да видя кое бмв има такива стопове. Това мисля, че е в класа на Х4 и е в пъти по-яко от него поне според мен ден, всеки с вкуса си. В момента стоповете на БМВ са адски грозни и уродливи, докато при Мерца задницата е брутално яка.

    Коментиран от #3

  • 3 МБоклук

    0 3 Отговор

    До коментар #2 от "Msux":

    На това ако му викаш яка задница, ти задник не си видял!
  • 4 Fake

    1 6 Отговор

    До коментар #1 от "опсмопсус":

    Прилича на грозното ауди от предишната статия , самоче аудито има по свинска физиономия . Кое наричат промяна , тази тухла има същата визия като модела им от 2000 година , интериора без коментар ако не прилича на Ваген значи не е немски. Ама нищо де , нали и балъците трябва да карат нещо ...
  • 5 ТКАВ

    1 2 Отговор
    €.....@@@$и гадната решетка има отпред. Вътре ме кефи ама другото не е кой знае какво за автомобил ХХl век. Това могат да го хвалят само фанатиците.
  • 6 компресор

    2 3 Отговор
    Няма значение котката дали е бяла или черна. Важното е да лови мишки! Визия,дизайн на стоповете...... Това е AMG може и без тия работи,но не ме впечатлява динамиката . Моя стар С32 AMG е не по бавен,а е и много по компактен . Откакто Мерцедес започнахабда пускат реклами по телевизията,оттогава престанаха да са това,което бяха.... Имаше една приказка -две марки коли има на света,Мерцедес и всички останали... Не мисля ,че вече важи :(

    Коментиран от #8

  • 7 Роман Ценов

    2 0 Отговор
    Много красив.
  • 8 Msux

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "компресор":

    Мерцедес винаги са имали реклами, просто ти е било забранено да ги гледаш от системата :)
  • 9 qwerty

    0 0 Отговор
    увряха им кратуните за перманентно 31/69 (или нещо около това) най-сетне. джапанезето /тойота, мицубиши и др./ го прилагат от години е е супер успешно.
    иначе за колата .............. който има толкова пари ще си я купи 100%
  • 10 Румен Янев

    2 1 Отговор
    Да е кола-не е....да е джип-не е...да е камион - не е ...Що е то тогава???Добре пораснала кола???С това дълго междуосие и нисичък клиренс за пресечени местности не става , но да я яхне някои и всички да му пречат на магистралата определено става!!!Ако свършат комплексарите по света що ще прави тази фирма дето правеше навремето здрави автомобили и създаде G -класата????Хайде на минусите хора!!!!Да видя колко ще нацвъкате!!!!

    Коментиран от #11

  • 11 MSux

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Румен Янев":

    Като мине някой със скъпа кола, независимо каква е, така ли се утешаваш, че той е комплексар, а ти не си щото караш 10 годишна тояга. Да ти кажа точно това е комплекс, че другите имат и могат, а ти не можеш и започваш да ръсиш обиди, има и елемент на злоба и завист, но те са само контраст.

    Коментиран от #13

  • 12 опсмопсус

    0 4 Отговор
    Много хора със скъпи коли живеят в панелки!
    Всеки си има приоритети, едни инвестират в кръчми, други в коли, трети в имоти и т.н.
    За да имаш скъпа кола, трябват много прилични доходи!
    Доста българи обаче не го осъзнават!
    Няма кво да яде, ама се качил в S класа!
    Немските коли са с много надути цени!
  • 13 Румен Янев

    1 3 Отговор

    До коментар #11 от "MSux":

    Приятел!Имам доста познати които разполагат с много пари но карат семпли и практични коли....и най вече надеждни!!!Никои не иска да афишира състояниета си с такава кола като тази за която става въпрос!!!А като мине някой със скъпа кола покрай мен не ме впечатлява защото съм се нагледал как ги прибират на репатрак ....айде няма нужда!!!

    Коментиран от #14

  • 14 MSux

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Румен Янев":

    Това според теб какво значи, че тези хора не са автомобилни фенове, имат си други хобита и т.н. Аз примерно харесвам почти всички марки и фирми, имам ли парите ще си купя минмум 5 автомобила , ако разбираш на къде бия... и в очите на някой ще съм комплексар, а реално той е комплексара.

    Коментиран от #15

  • 15 пой

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "MSux ":

    Нали няма да забравиш БМВ?