Last news in Fakti

18 Април, 2016 09:00 24 904 9

Луда автомобилна надпревара в Люлин

  • луда надпревара-
  • автомобили-
  • шоу

Грандиозно автомобилно шоу, което гарантирано ще вдигне адреналина в кръвта ти!

Луда автомобилна надпревара в Люлин - 1

В края на месец май столичният квартал Люлин ще се превърне в центъра на София. Там ще се проведе състезанието "Луда надпревара" - грандиозното автомобилно шоу, което гарантирано ще вдигне адреналина в кръвта на автомобилните фенове.

Събитието ще се проведе на 28-29 май в София, Люлин Център, където ще видите зрелищно шоу със собственоръчно направени автомобили и впечатляващи шофьорски умения, както и талант за избягване на брутални удари. Последните "оцелели" участници, автомобилите на които могат да се движат на ход са победители.Луда автомобилна надпревара в Люлин

Освен това организаторите са подготвили уникално изложение на визуален и аудио тунинг на автомобили, зрелищно каране на пистови и кросови мотоциклети, както и още доста изненади.

Желаещите за участие могат да се запишат в "Луда надпревара" на адрес www.ludanadprevara.com. Мероприятието се провежда под мотото "Спри агресията по пътищата – стани един от нас." Помогнете ни да спрем абсурдите по пътищата, причина за смъртта и тежките наранявания на толкова много хора.Луда автомобилна надпревара в Люлин


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Люлин бойс

    3 1 Отговор
    Това ще е яката работа. Там сме задължително всички.

    Коментиран от #7

  • 2 Гост

    2 1 Отговор
    Превърщат ни в хАмериканци.
  • 3 steve

    1 0 Отговор
    Е товае!! Идиотщини и простащини ни превземат тотално! Тази година над 1000 умрели по пътищата, догодина 1200. Да разпънат такъв транспарант на това "зрелище" Шофьорите се превръщат в зомбита. Тревога!!!!!!!!!!!!!! Болни мозъци ни управляват. Хора, опомнете се!
  • 4 Веско

    0 1 Отговор
    Всяка нощ в Люлин и без това е неспирно автородео ,че не ни изненадват с нищо......... поредната простотия, която ни сервират без да се съобразяват с живущите в квартала!!
  • 5 От Люлин

    1 0 Отговор
    Информацията не е актуална за Люлинчани..... ,те денонощно се любуват на лудата надпревара на идиотите форсиращи мощните си коли и мотори ,така че нищо сензационно.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Чачук

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Люлин бойс":

    Какво му е якото,шоу с рейтинг клонящ към нула,нищо друго. И без това шоу по нашите пътища зомбите колкото щеш,а донорите не свършват.
  • 8 КОЧО КОЧА

    0 0 Отговор
    Не е нужно това шоу, още по зле ще стане след него по пътищата, бъдете сигурни...аз ви го гарантирам!!! На тия кухи лейки, само това им трябва!!!
  • 9 Страх ме е

    0 0 Отговор
    Я най-добре си се затвори у вас и не се показвай повече ;) И без това света е толкова опасен и лош, не е място за спечен чичак като тебе ;)