30 Април, 2016 01:00 25 408 7

Налудничавата играчка на Джей Лено - Ford Shogun

  • джей лено-
  • ford shogun

Джей Лено е един от световноизвестните автомобилни ентусиасти и колекцията му е покъртителна. Във видео епизодите, които прави от години най-често той показва много екстравагантни машини на американците запалени по четирите колела. Сега обаче той ще ни разкаже за личния си джобен изтребител, който е негова собственост от адски много време - Ford Shogun. Малкият хечбек притежава V6 двигател с мощност от 220 конски сили при тегло от около 1 тон, това е била добра пропорция за 89-та. Лено обаче е добавил нещо от себе си - нитро система, която добавя около 80-90 конски сили, за да закръгли цифрата на мощността до 300. Европейският еквивалент на малкия изтребител е ясен - Renault 5 Turbo, но Shogun е малко по-ексклузивен поради простата причина, че са произведени само 7 броя от плануваните 250.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 само 7 броя

    3 3 Отговор
    На тва ка ще му върви чалгата в от субуфера в багажника и лакътя с ланец през джама - мамооо не е истина! Сека абитурентка ще иска да си направи селфи с детеродния ми оргн! Балъците продават стадо крави, за да си купят БМВ, а аз ще ги тръшна с дърт форд и касетка "Доко доко"...

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Капота

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от " само 7 броя":

    По принцип коментара ти е доста добър за чалгар, без правописни грешки и има някакъв стил само затова заслужаваш +
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 jullliann72

    3 5 Отговор
    Поредния американски мръсен евреин.Чуди се кво да си купи с парите спечелени с мошеничество.Концлагерите са за такива.А тия от Оринж Каунти дори рядък мотор му подаряват.

    Коментиран от #7

  • 6 осама

    4 1 Отговор
    завистлив ...
  • 7 Никой

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "jullliann72":

    Концлагерите са за такива като теб. Вземай си 300лв запплатката и си мисли, че целия свят трябва да е като твоето жалко съществувание. Заради такива завистливи к***лета сме назад.