Last news in Fakti

1 Май, 2016 14:22 13 212 3

Продават един от последните произведени Mclaren F1

  • mclaren f1

Появата на тази машина в света на автомобилите постави стандарти, които бяха немислими дори и за най-смелите оптимисти. Култовият статус, който с времето тя придоби трудно може да бъде достигнат от друг автомобил. Освен рекордите, които подобри и общото представяне, което малко автомобили дори днес могат да достигнат от него са произведени само 106 броя, като само 64 от тях са пътната версия.

Сега в продажба от McLaren Special Operations Heritage е пуснат един от последните ръчно произведени шест автомобила през 98-ма с номер на шасито 069, който е изминал само неприличните 4506 километра. Черният цвят Carbon Black и черният интериор направен с голямо количество алкантара добавят допълнителна ексклузивност.

Този 1138 килограмов колос задвижван от 6.1-литровия V12 двигател от BMW Motorsport се очаква да мине осемцифрена сума и при вида му сме сигурни, че може. Миналата година от Сотбис бе продаден екземпляр от версията LM за цената от 13.7 милиона долара. Бъдещият притежател ще има и лимитиран часовник предназначен за собствениците на McLaren, който върви с автомобила.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 B M W MPOWER

    0 0 Отговор
    BMW McLaren ///MF1
  • 2 лкфдй

    0 0 Отговор
    "Появата на тази машина в света на автомобилите постави стандарти, които бяха немислими дори и за най-смелите оптимисти. Култовият статус, който с времето тя придоби с времето трудно може да бъде достигнат от друг автомобил. Освен рекордите, които подобри и общото представяне, което малко автомобили дори днес могат да достигнат от него са произведени само 106 броя, като само 64 от тях са пътната версия."


    Леле мале куй туй нещо?!?!

    Хора, журналисти сте... Може ли да сте толкова неграмотни?!
  • 3 гост

    0 0 Отговор
    хех, дали някога скапания вейрон ще почне да се продава на вторичния пазар за 13-14 пъти цената от магазина?
    F1 си остава най-великия супер спортен автомобил с атмосферен двигател