Last news in Fakti

4 Май, 2016 11:51 27 190 22

Така се жени племенникът на чеченския президент

  • чечения-
  • рамзан кадиров-
  • сватба
Така се жени племенникът на чеченския президент - 1

Кавказките сватбени кортежи по принцип са пищно и до голяма степен стряскащо зрелище, но дори сред тях има процесии, чиито мащаби се възприемат трудно от въображението на обикновения човек. Докато православният свят празнуваше Великден, чеченският президент Рамзан Кадиров ожени любимия си племенник Хамзат на церемония с над 2 000 видни гости.

Така се жени племенникът на чеченския президент

На сватбата са присъствали президентът на Ингушетия Юнус-Бек Баматгиреевич Евкуров, на Северна Осетия - Вячеслав Зелимханович, на Карачаево-Черкесия - Рашид Термезов, руският министър по Севернокавказките въпроси Лев Кузнецов и куп други знатни държавници от съседни страни и братска Русия, хвали се самият Кадиров във Facebook. Както личи от клиповете в интернет обаче, далеч по-впечатляващи от гостите са били автомобилите им, чието преброяване е по силите само на изключително концентрирани и търпеливи зрители.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гоче

    2 0 Отговор
    Daimler like this!
  • 3 старфайтър

    6 5 Отговор
    Един A-10 Thunderbolt II ще ги вкара много бързо в прави път.

    Коментиран от #16

  • 4 ддд

    11 2 Отговор
    всички държави след тоталитаризма
    тръгват по един път
    веднага скокват в БМВ или мерцедес
    тоталитаризма ще ни държи още
    дълги години
  • 5 Георги Симеонов

    3 4 Отговор
    Е.@х толкова много Мерцедси... пълнят очите определено
  • 6 защочко

    7 0 Отговор
    А нашият премиер, защо не е поканен!?
  • 7 копеле

    13 1 Отговор
    Е такова НЕМСКО ЧУДО не бях скивал на едно място
  • 8 стоян георгиев

    9 5 Отговор
    ето така се справиха в русия с мюсулманите ,дето толкова го тръбяха разни путинофили.бившите терористи и настоящи бандити си правят сватби ,докато православните руснаци се чудят кво да ядат,щото парите от заработеното в православната част се дават на мюсулманите в русия да ги харчат и да се правят на руски патриоти.смях!!!!сега копеикаджиите ще почнат да бълват спам,но тва няма да промени русия :)!

    Коментиран от #18, #19

  • 9 Константин Нанов

    9 2 Отговор
    Ето какво става като дадеш автономия на черни мюсюлмански цигани вместо да ги изколиш и избесиш!!!
  • 10 кокото

    4 1 Отговор
    мутробарок :)
  • 12 555

    5 1 Отговор
    На времето Доганя си прави подобна сватба но все пак не е племенник на президент....Едни се чудят как да изкарат двата края ...други не могатда си похарчат парите....и се чудят как по разточително и шикозно да си живуркат .
  • 13 Бат Саше

    7 2 Отговор
    Циганинът си е циганин. Нисша раса. Човешката история познава една единствена идея, която служи на бялата раса, европейската култура и човешкия интелект. Тази идея се нарича Нацизъм. Очакваме премиерата на втора серия с нетърпение....
  • 14 Парата

    4 4 Отговор
    Е така е с Руснаците се живее в ОХОЛСТВО с амриканците се живее в мизерия!!! И в България имаше охолство ма беше в едни други години!

    Коментиран от #17

  • 15 гост

    2 0 Отговор
    Благо Джизъса дали ще му дадът да си зареже Жената
  • 16 OMG WTF

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "старфайтър":

    Точно това си мислех и аз.
  • 17 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Парата":

    Ходи си в Русия да ти видя охолството. На тия добре, че им влезе руската армия, че си продаваха народа за органи преди втората война. Живяло се било в охолство, смешко!
  • 18 Сорос

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "стоян георгиев":

    Стоянчо,първо,Путин никога не е казвал че се бори с мюсолманството--а с радикалният ислиям.Второ,ако наистина се интересуваш от Чечня,щеше да знаеш че те са на 17 място по дотации от бюджета-така че мантрата за руските пари не ти минава.Трето,самата Чечня работи много здраво в земледелието и животновъдството+ естествено газ и нефт--така че са напълно самодостатъчни.И ако наистина се интересуваше от темата-а не само да тролиш,щеше да знаеш че чеченци,кабартинци,лизгини,дагистанци,навари,черкези,увари,чуваши и т.н. са с такъв мантелитет--харчат и последната стотинка за да си направят кефа.Не съм "копейкаджия" или русофил,но ми е писнало от такива като теб-ов-чи глави,които само спамят и плюяат.Като че ли в САЩ не правят такива разточителни свадби...Та по темата-Такова количество коли от такъв клас,рядко може да се види....

    Коментиран от #20

  • 19 хааахххххххаааааааааааааааааа

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "стоян георгиев":

    стояне виждаме ги как "гладуват" руснаците по нашето черноморие.а аз лично съм ги виждал в тайланд и дубай--такъв"глад" е,че масите им се чупят от ядене и пиене...

    Коментиран от #21

  • 20 стоян георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Сорос":

    не си копеикаджия,но лъжкаш в тяхна полза чудна работа.чечня била на 17 място в руския бюджет по дотации казваш?тва е като съветските приказки от 70 те дето призвеждали с 30 % повече от 60 те но кви са били данните за 60 те е държавна тайна :)))!чечня скъпи ми не русофиле се дотира на 80% от държавния бюджет на русия ,тва първо ,а като второ парите отиват директно в касичката на този с щасливия племенник.кво значи тва да ти кажа .кадиров е пълновластен цар в чечня ,коли беси,харчи както си реши над него няма нищо .та затова си е купил 100-200 мерцедеса,явно ладата не му е много по вкуса ,макар ,че според нерусофилите тук тя е в пъти над немските колки,но глупав и наивен е чеченския крал .в чечня работили в земеделието и животновъдството много здраво-ха,ха,ха,ха.....оххххххооооо тва сигурно е виц и то много смешен?било им себедостатъчно ,но русия леко ги дотира с три милиарда долара годишно :))),а чечня е милион човека,та интересно кви лъжи праскаш нерусофиле и защо!ако намериш такава сватба в сащ от племенника на губернатор или президента на сащ ми я пусни в нета.там при подобно събитие ще стане революция ,но ти като нерусофил и непутиновист тези работи няма как да ги знаеш!
  • 21 стоян георгиев

    1 2 Отговор

    До коментар #19 от "хааахххххххаааааааааааааааааа":

    по нашето черноморие годишно идват 300 хил руснака от 142 милиона,тва достатъчно ли е за да си правиш изводите?българите дето ходят в турция или гърция на море също харчат ,но в българия има и друга част българи дето море са виждали само по телевизията.напиши руски градове и гледаи ,блокове,дрехи,прически,коли,инфраструктура.после може да пробваш да напишеш европеиски градове или американски и сравняваи.
  • 22 kromeo

    2 1 Отговор
    MERCEDES дава крилаааа :)
  • 23 Spec b

    1 1 Отговор
    Иха! Геланд ваген ланд:) толкова мерцедеси няма в Берлин 0o:D