6 Май, 2016 11:38 3 366 4

Peugeot превръща 5008 в кросоувър

  • peugeot-
  • 5008-
  • 3008-
  • париж 2016
Peugeot превръща 5008 в кросоувър - 1

Следващото поколение на минивана Peugeot 5008 ще се преобрази в седемместен кросоувър, твърди френското сп. L’Automobile Magazine. Така странният еднообемен модел ще се впише по-адекватно в гамата на производителя и тенденциите на пазара.

Моторната гама на 5008 ще включва бензинови двигатели с мощност от 130 до 215 к.с. и дизели, развиващи между 120 и 180 коня. Peugeot планира и хибридна версия, която ще може да изминава около 50 км само на ток.

Peugeot превръща 5008 в кросоувър

Бъдещият кросоувър ще получи нов интериор, наречен i-Cockpit от второ поколение. Предполага се, че подобна архитектура ще се появи за първи път в следващата генерация на SUV-то 3008.

Новото поколение Peugeot 5008 най-вероятно ще дебютира на автосалона в Париж през октомври. По план продажбите трябва започнат още в началото на 2017 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 5008

    0 1 Отговор
    Що за глупост да изнесат толкова силно предницата по хоризонтала?! Голяма гадория. За какво ми е тая маса отпред, когато имам нужда от комфортна видимост щом съм избрал серията на минивановете? Това са семейни неангажиращи автомобили с високо ниво на безопасност, вътрешно пространство, средна мощност и мека возия без акцентирана външност. Много се кефих на Волво XC 70 понеже ми отговаряше на нуждите, но вече искам нещо по-голямо и способно, а с тая предница ми съсипват ентусиазма да го купя.

    Коментиран от #3

  • 2 КЕВИН ОУЕНС

    0 0 Отговор
    Френските автомобили са много по-удобни и комфортни от немските моргаляци.
    Няма да слагам и най-доброто-ЯПОНСКОТО.
  • 3 незнайко

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "5008 ":

    Волво измислят, японците доразработват и се получават красиви и здрави коли. Волво винаги са имали най-доброто комби.
  • 4 Ужас

    0 0 Отговор
    Какъв е този цирк?? Седем местен кросоувър с мощност от 130 до 215 к.с.????? На сфетофара ще се чуди да тръгне ли на зелено или да дойдат двама трима да го побутнат за начален старт. Ефтина пластмаса - същата и като японските джипове. Добре че поне джапанките имат някой друг Лексус или Инфинити ,колкото да замажат очите на безхаберните си ефтини клиенти.