Last news in Fakti

26 Май, 2016 11:54 51 196 39

Син на шеф от "Лукойл" безчинства с G-Klasse

  • руслан шамсуаров-
  • mercedes-benz-
  • g-klasse-
  • преследване-
  • полиция-
  • лукойл
Син на шеф от "Лукойл" безчинства с G-Klasse - 1

Руслан Шамсуаров, син на вицепрезидента на "Лукойл" Азат Шамсуаров, се опита да избяга от полицията. Действието се развива в Москва, а Gelandewagen-а на Руслан Шамсуаров е преследван от шест полицейски коли.

Още по-интересно е наглото поведение на пасажерите в Mercedes-а, които снимат случващото се с телефон и директно го транслират през портала Periscope. По сведения на телевизионния интернет канал, действието се случва на 23 май, а мястото е Ленински проспект в руската столица.

От видеото ясно се вижда, че младежите карат с висока скорост и многократно нарушават правилата за движение по пътищата. Стигайки до пешеходна зона, те изоставят автомобила и се опитват да се укрият, но са задържани от полицията.Син на шеф от "Лукойл" безчинства с G-Klasse

От полицейския доклад става ясно, че колата - Mercedes-Benz G-Klasse е била без регистрационни табели, а самият Руслан Шамсуаров е бил употребил алкохол. От пресслужбата на "Лукойл" не потвърдиха, но и не опровергаха информацията.

Впоследствие Шамсуаров обяви, че той наистина е употребил алкохол, но не е управлявал автомобила. Той обвини полицаите, че при задържането им са използвали груба сила и са насочвали оръжие към задържаните.

Руските власти съобщават, че извършителят е заловен (име не се съобщава), съставен е протокол, след което са наложени 12 административни наказания и глоба от 40 000 рубли. Сумата се равнява приблизително на 1 000 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СССР

    7 1 Отговор
    1000 лв са си сериозна глоба за бедното студентче.
  • 2 а ся

    0 10 Отговор
    Забавляват се хората . Не седят в къщи и да гледат тъпи новини по телевизията и не чакат някой тъпак да ни дава тон в живота .
    +1 от мен за клипа

    Коментиран от #7, #8

  • 4 жщг

    6 1 Отговор
    Бълха го ухапала с тия 1000 лева !Само българския клон на лукойл ще ги изкара за пет минути!!!

    Коментиран от #5

  • 5 999

    3 6 Отговор

    До коментар #4 от "жщг":

    За 5 секунди изкарват много повече от 1000 лева..........
  • 6 ВСИ

    6 0 Отговор
    Това татьово момченце, ако беше в България, щеше да умре от скукака, ако иска такова "забавление", просто никой нямаше да го гони!
    Иначе много е "забавно" докато не утрепят някой невинен. Филмите "Бързи и яростни" в комбинация с алкохол+ явно на някои им идват в повечеко.
  • 7 ами ся

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "а ся":

    Не знам дали чакаш някой тъпак да ти дава тон в живота, ама не се ли замисляш, че един такъв тъпак, като този от клипа може да ти го отнеме!
    После, как ще даваш + ве за клипа ?
  • 8 Илиев

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "а ся":

    Има и други забавления, като например: Копане на 200 декара царевица с мотика. Бой в гърба с тояга... фантазия да имаш. Пък то това тяхното е забавление ли?... тц тц тц
  • 9 фаъйрстартър

    8 0 Отговор
    В Щатите дали щеше да се прави на велик, а? А дали глобата щеше да е 1000 долара, а?
    В Америка, щяха да му пръснат д...а още на първото кръстовище, после в затвора, а глобата щеше да гаранция от 100 000 долара, най малко, ще го размажат, без значение на кой палячо е син.
    За това Америка е Велика, а Русия е циганска държава, само олигарси, мутри и техните л...а, същата история, като в България, само мащаба е друг.

    Коментиран от #10

  • 10 Любак

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "фаъйрстартър":

    Кви глоби в Америка,те щяха да застрелят шофьора...
  • 11 Ицака

    4 1 Отговор
    Ей, оставете момчето на мира бе. От снимката горе си личи, че се разкайва и няма да прави повече така.
  • 12 ИндианаМарципана

    0 5 Отговор
    Винаги е имало силни на деня, навсякъде и по всяко време. Тия дето дават пример какво би било ако беше в Америка, що не идат там да живеят, ами кибичат в омразният им Изток. Русия била циганска страна - що не цитирате етническия състав на двете страни, и като ги знаете много американофилчета, дето обичате да пишете манчестър, а да четете Бирмингам, били ли сте поне в една от двете страни или чули недочули, видели недовидели се правите на капацитети...
  • 13 Mercedes-Benz

    4 1 Отговор
    Където има посткомунизъм, там има и такива изпълнения, как синчета и дъщери на бивши другари, разведчици, агенти и т.н. газят закона и после се измъкват с 1000лв. глоба. А глупавото стадо търпи и навежда глава, а някои от него и се възхищават на такива дебили. И тук и в Русия е така,защо? Защото не последвахме примера на румънците и не разстреляхме червените уроди!

    Коментиран от #16

  • 14 Кобрата

    3 0 Отговор
    Такова нещо може да се случи само там където управляват престъпниците - България, Русия, Сърбия, Румъния и така нататък.
    Що не иде да прави такива изпълнения в някоя държава където има ред? Щото ще му е*ат майката после, ще съжаляват, че са се родили Например в Дубай ако караш пиян или разпространяваш наркотици, директно ще ти подпишат смъртната присъда и това е. Такива бо*луци като тези са за трепане, като нищо могат да те вкарат в беля, затова такива отрепки са за трепане

    Коментиран от #30

  • 15 Другари и другарки

    3 1 Отговор
    КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ НАЦИЯ КОЯТО НЕ ПИЕ ВОДА!
  • 16 дебелата Берта

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "Mercedes-Benz":

    Споко, ще дойде ден ще ги разстреляме... но не с патрони и мафиозо и подобните им ще си платят. Това е в бъдещето - много вредиха, много крадоха, много лъгаха и се пише в тефтерите за равносметка. Сега продължават да се хилят още в накрадените си палати и милиони и милиарди, но никой не е вечен. И не ни трябва даже оръжие да ги накажем. Един ден малоумното стадо - ние ще се очовечи, ще спре работа, ще тръгнем в редици с усмивка, ще прегазим ченгетата които пазят мафията с вибратори отзад и ще арестуваме мафиотите - те са стотици хиляди. После ще ги изправим пред ненароден, но Съд и ще им кажем - Признавате ли се за виновни, за това, че ни лъгахте, че градим комунизъм, а налагахте диктатурата си? Че ни лъгахте, че ще има демократичен пазар, а тоталитарно ни смазвахте и ограбвахте и лъгахте? След което ще им подадем по един кашон вибратори сами да се накажат! Ако не се самонакажат, ще ги вържем и ще ги пратим в зоологическата градина, като нов вид човеци - лъжливи-крадливи-ненаситни. Тогава дечата ще ги сочат с пръст и ще ядат пуканки. този ден наближава братя и сестри. така е писано, така и ше бъде. Поне така казват някои екстрасенси?
  • 17 ддд

    5 0 Отговор
    браво
    у нас на сина на шефа на лукойл
    отцепват движението
  • 18 пипалот

    5 1 Отговор
    МАЛКО АЛКОХОЛ МАЛКО ДЖОИНТ И МНОГО ПАРИ,да е жив и здрав баща му да го спонсорира цял живот,такива хора само живеят и харчат наготово
  • 19 Свобода

    1 8 Отговор
    Екстра!!! Хареса ми! Глупаво ама забавно! На много от вас ви се иска да сте на тяхно място ама не можете! Евро американският тоталитарен режим има правила...... краставиците трябва да са прави!!!

    Коментиран от #21, #23

  • 20 Джони Синс

    4 0 Отговор
    ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ
  • 21 Монго

    1 4 Отговор

    До коментар #19 от "Свобода":

  • 22 Руски тъпанари

    8 2 Отговор
    Морално пропаднали боклуци
  • 23 за Ненормални

    7 0 Отговор

    До коментар #19 от "Свобода":

    Пожелавам ти някой такъв свободолюбив малоумник да ти мине през глава , като се разхождаш в парка !!!!!!!
  • 24 даММ

    6 0 Отговор
    На цар киро на внук мяза
  • 25 смех

    4 0 Отговор
    хахахаххаха, глоба от приблизително 1000 лева муахаххаха! Другаря Путин е наредил да освободят синчето на неговия авер
  • 26 Vasik Atanasova

    4 2 Отговор
    ТОВА АКО БЕШЕ В АМЕРИКА
    ПРОСТО ЩЯХА ДА ГИ РАЗСТРЕЛЯТ

    Коментиран от #40

  • 27 tost

    1 3 Отговор
    „Син на шеф от "Лукойл" безчинства с G-Klasse“
    Добре де какво му е синьото,нали е комунист :),нали само в БГ наливате стотици милиони литри горива на ден,произведени от Лукоил – Нефтохим, а на запад имаш пари плащаш ,нямаш пари - духаш „супата“
  • 28 Мършата

    4 0 Отговор
    Дечицата на олигархията.))) Само че олигархията и феодализма по принцип свършват зле, особено когато част от тях е прекалено привилегирована. И наистина, ако това го бяха направили в по правова държава, щеше да има поне лишаване от свидетелство за управление, примерно за 2-3 години.
  • 29 Американец

    4 1 Отговор
    И после някой русофил да ми разправя колко е хубав живота в Русия.Това ако се случи в нормална държава(визирам западна) този палячо няма да види автомобил поне 5 години и доста ще се поизръси.Казвам го като човек живял доста години в САЩ
  • 30 Майката на Шамсуаровв

    0 5 Отговор

    До коментар #14 от "Кобрата":

    Я кажи какво още могат да ми направят, че ме заинтригува.
    Тя и Дева Мария, като чула, че Йоан иска зачатието да си остане така казала: "Златна уста имаш, Йоане!"
  • 31 Баш Майсторът

    4 1 Отговор
    Ква дева,ква Мария те гони теб,кво зачатие....Събудете се,окаяни простосмъртни...
  • 32 Неруский

    1 4 Отговор
    Статията е писана през ред и без финал. G класта е управлявана от друг младеж, а не от Руслан Шамсуров. Гонили са ги 5 поличейски автомобила докато са ги натикали в задънена улица където са ги арестували( няма пострадали като във щатите където в подобни стуации тъпите ченгета застрелват шофьора). Цял ден всички централни руски телевизии показват случая както и заявлението на началника на ГУ на МВР на Москва където той обеща накратко,че на тези юнаци ще им скъсат шортите. Предстоят промени в закона които да криминализират подобни прояви. Ето ви и линк мъм първоизточника https://youtu.be/7iMIGN4EZg0

    Коментиран от #33

  • 33 ПЦС

    4 1 Отговор

    До коментар #32 от "Неруский":

    Ако и около теб има някой такъв малоумник с Гкласа и на теб ще ти се иска тъпите ченгета да го застрелят

    Коментиран от #34, #35, #39

  • 34 Mercedes-Benz

    4 1 Отговор

    До коментар #33 от "ПЦС":

    Не спори с трола, щом той казва значи е така. Цял ден следи руските ТВ и сайтове тва му е работата, през другото време пише коментари и заработва деньги!
  • 35 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #33 от "ПЦС":

    То по твоята логика колко има в България за застрелване,по градове ,магистрали.От камиони до мотоциклетисти.Направо от хеликоптерите ,отгоре с картечница.И нашият приятел Коня с БМВ-то ,ще е един от първите.Нали все се хвали,че си кара бавареца с над 240.

    Коментиран от #36

  • 36 Кольо

    1 2 Отговор

    До коментар #35 от "Гост":

    КОНЯ може и с 340 да си кара щото той е русоФОб! А пък и кара БМВ все пак нищо , че 96г.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 jambazina

    0 0 Отговор
    Тва не е ли в България?
  • 39 Реалист

    0 2 Отговор

    До коментар #33 от "ПЦС":

    Аз такива малоумници сам ги наказвам, така че забравят как се кара автомобил Но ми е жал за тези които писали минус на 32 без да вдянат къде е истината.
  • 40 Реалист

    1 2 Отговор

    До коментар #26 от "Vasik Atanasova":

    Да така е във "правовови" държави виновните ги растрелват на място. без съд и присъда.