26 Май, 2016 13:11 23 556 4

Вижте новата Panamera на Porsche отвътре

  • porsche-
  • panamera-
  • двигател-
  • интериор
Вижте новата Panamera на Porsche отвътре - 1

В интернет пространството се появи първата официална фотография, показваща интериорът на следващото поколение на Porsche Panamera. Снимката, на която се вижда салонът, беше публикувана на страницата 911legendsneverdie в Instagram.

Съдейки по детайлите от изображението, може да се заключи, че следващата Panamera ще получи изцяло нов салон. Различен е екранът на мултимедията, селектора за превключване на предавките, бутоните около него, както и воланът.

Интересно е още, че голяма част от досегашните бутони ще бъдат заменени със сензорни такива. Иначе иновацията ще съхрани приборният панел с централно разположен оборотомер, както и часовникът, монтиран в горната част на централната конзола.

Като цяло салонът на новата Pana,era ще е сходен с този на последното поколение Cayenne, снимки на който ви показахме в средата на май. Най-значимите разлики са в различния екран на мултимедията, както и в различните въздуховоди.

От компанията са разработили и изцяло нов двигател за следващата Panamera. Той е V-образен осемцилиндров бензинов битурбо с мощност 550 конски сили. Максималният му въртящ момент е 770 Нм. Дебютът на Panamera не е известен на този етап.Вижте новата Panamera на Porsche отвътре


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    2 2 Отговор
    НЕ САМО ОТ ВЪТРЕ
    А ОТ КЪДЕТО И ДА Е ГЛЕДАШ Е УБИЕЦ
  • 2 onq s konq

    1 2 Отговор
    Новата Лада е по-атрактивна защото се предлага с тон водка като бонус.На практика колата е за еднократна употреба-просто за да си транспортираш "бонуса" до вкъщи!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гост

    0 0 Отговор
    До № 3
    Ти неграмотен руснак ли си или още по-неграмотен ганчо ?