Last news in Fakti

28 Май, 2016 13:00 12 145 12

600 коня за новия Nissan GT-R Nismo

  • nissan gt-r nismo-
  • 2017

Близо два месеца след официалната премиера на обновения GT-R спортното подразделение на компанията - Nismo, вече е готово и с неговото "най". С мощност от общо 600 конски сили и 652 нютонметра идващи от 3.8-литровия V6 би турбо двигател това е и най-мощната заводска версия на модела излизала до момента.

600 коня за новия Nissan GT-R Nismo

Подобренията на Nismo обаче съвсем не приключват до тук. Във връзка с високите скорости, които безпроблемно достига този звяр предната броня и капакът са усилени. Усилването на бронята е нужно и за удържането на по-големият нож, който "загребва" въздух и малките арки, които също  допринасят за залепването към асфалта. Благодарение на тези подобрения това е и моделът с най-големи притискателни сили правен до сега.

600 коня за новия Nissan GT-R Nismo

Също като предходния Nismo автомобилът е прекарал много време в обиколки на Нюрбургринг и е получил подобрения включващи нови амортисьори и пружини и нови стабилизиращи щанги. Тези промени в комбинация с аеродинамичните са довели до 2 процента подобрение в скоростта в завои и времена на обиколка на писта. 

600 коня за новия Nissan GT-R Nismo

Отвън модела лесно може да бъде разпознат по обилното количество въглеродни влакна, задното антикрило, черните джанти от Nismo и червения акцент, който "отрязва" автомобила в долната му част. Отвътре пък комбинацията е черно и червено, като Recaro седалките са получили средна част от дупчен велур, а таблото подобно на състезателните автомобили е облечено в матов черен материал, който също в случая е велур.

600 коня за новия Nissan GT-R Nismo


 
Последният Nismo постави страховитото време от 7:08.69 на "Зеленият ад", оставяйки редица расови и скъпи машини зад гърба си и скоро очакваме да видим, на какво е способен и този звяр.

600 коня за новия Nissan GT-R Nismo

600 коня за новия Nissan GT-R Nismo


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радост

    0 4 Отговор
    Аууу, бенве, кога ще постигне 7;08;69 бие?

    Никой не може да мине рекорда на Нисан Низмо от 2007г. до сега!

    Коментиран от #9, #12

  • 2 mtlb

    1 0 Отговор
    Това е колата на тати :))
  • 3 Никито Иванов

    1 2 Отговор
    миналата година една жена го взе ........ последният :(
  • 4 tost

    1 3 Отговор
    Нисан Низмо вади 600 коня ,а пък ние във форума си имаме един Кон ,при това „скопен“ с талига ,набор на баба ми (БМВ 330)
  • 5 Роман Ценов

    2 1 Отговор
    Защо не направат Нисан Навара ЕН ПИ 300 с един двигател от нисмо.
  • 6 мммдаа

    0 5 Отговор
    щот на 68 гдишните дъртаци като теб, шъ им се увреди жлезата дет пикат!хахахахаааа

    Коментиран от #10

  • 7 Антон

    1 0 Отговор
    А,какво става тука бре!!!Японците не можели да правят автомобили.В Пловдив си джъткат 3 Нисана и всеки път като видя някои от тях и все повече се влюбвам в тази бездушна машина.На живо Нисана е уникално красив с футуристичен дизайн които неможе дори и грам да бъде объркан с друг автомобил.
  • 8 Някой

    1 0 Отговор
    Единият е собственост на мой приятел, който сподели един ден на кафе, че обикновено всички автомобили пред него, независимо какви са му дават път:) Случвало се е на няколко пъти лъскави и мощни коли да се заиграват на драг, но в първите сто метра всичко приключва...
  • 9 Някой

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Радост":

    Тази година, след 9 изминали в хегемония, мисля че Порше имат време под 7сек. на същата писта! Да видим отговорът на ГТР, който преди месеци постави и рекорд на Гинес за дрифт с най-висока скорост!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Монго

    0 1 Отговор
    Без да съм привърженик на японското-това си е съвършенство, в най-чист вид.
  • 12 нисанчо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Радост":

    Ще ти отговоря така-бмв ще имат такова време на Зеления ад като намалят пистата на половина😋😋😋