Last news in Fakti

4 Юни, 2016 14:42 3 090 6

Новият Juke ще бъде хибрид

  • nissan-
  • juke-
  • micra-
  • kicks-
  • cmf-b

Италианското сп. OmniAuto се е сдобило с информация за следващото поколение на бестселъра Juke. Според източници от Nissan новото издание на хитовото кросоувърче ще се появи през 2017 г. и ще споделя платформата CMF-B с Micra.

Новост в технически план ще бъде хибридната силова установка със системна мощност 109 к.с., върху която работят японските инженери. Новият Juke ще блести и с куп нетипични за този сегмент технологии като система за следене на траекторията в избраната лента, камери за кръгово наблюдение около колата и дори своеобразна "черна кутия", която ще записва информация за всичко случващо се.

Художниците на OmniAuto са опитали да пресъздадат и външността на субкомпактния кросоувър. Според тях характерните фарове на Juke ще отстъпят място на трапецовидни, а основен акцент в оформлението ще стане V-образната решетка в стила на предназначения за бразилския пазар Kicks.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Студупор

    2 0 Отговор
    Много е грозен, прилича на модел правен по ТНТМ в китайско начално училище.
  • 2 Румен Янев

    2 0 Отговор
    Грозен...по-грозен...най-грозен....ДЖУК !!!Но ще си има разни дивотийки и даже черна кутия !!! А в жабката дали ще има специално разработени таблетки които да предпазват от нервен срив шофьора вследствие на втрещените погледи на хората към него ???
  • 3 рес

    0 0 Отговор
    Да-а, а гроздето едно кисело, кисело!
  • 4 Трифонов

    0 1 Отговор
    Нищо кисело няма в това грозде! Вкиснато е!!! Отвратителен японски кош, който не става за абсолютно нищо. Дизайн - няма. Скапан интериор от нискокачествени материали. Качеството на изработката на абсолютно всеки детайл по колата е под всякаква критика. И при цялата простота на всичко в него, и надеждност - 0, ако се осланяме на впечатленията от настоящия Чук и Кашкавала. И безсрамно висока цена... за една ужасяваща Дачия всъщност. Ако тая кола струваше 12 хил. лв. - ОК. Ама 30 хиляди...
  • 5 Трифонов

    0 1 Отговор
    Поправям се... Не е грозна тая кола... Тя е налудна... Безумна... Правена от хора с тежка психиатрична патология и предназначени за такива с още по-тежка такава!

    Коментиран от #6

  • 6 доктора

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Трифонов":

    баце пийй си хапчетата редовно! джука е супер!