6 Юни, 2016 12:29 3 235 4

Twingo GT пъчи мускулчета

  • renault-
  • smart-
  • twingo

Снимка на фрагмент от задната част на предстоящото "напомпано" Twingo се появи в Twitter профила на RenaultSport. Атлетичното джудже, което ще получи индекс GT, ще бъде представено съвсем скоро. Автомобилчето ще се отличава от стандартния модел по големите джанти, по-агресивната външност и уникалните цветове на каросерията.

Twingo GT ще се оборудва с трицилиндрово 900-кубиково турбомоторче с мощност 109 к.с. и максимален въртящ момент 170 Нм. Аналогичен двигател се монтира на наточените от Brabus версии на Smart.

Новите поколения на Twingo и Smart са построени на еднаква платформа и споделят над 70% от компонентите на конструкцията. Агрегатът на Smart се съчетава с шестстепенна роботизирана трансмисия с два съединителя. Версията ForTwo ускорява от 0 до 100 за 9.5 секунди и достига максимална скорост 165 км/ч.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шутколизач

    1 2 Отговор
    В това малкото не мога да си побера патката
  • 2 Бай Коста

    0 0 Отговор
    Туинго GT?
    Мускулчета, много добре казано!
  • 3 Мммм

    0 1 Отговор
    Лизачев, като че ли си го виждал и сядал вътре за да знаеш колко е голямо отвътре.За сведение е доста просторно, а патката ти трябва да е от син кит,но тогава няма да я побереш и в ЗиЛ 130Г. А за "мускулчета",бай Коста на 900 куб.см. и под 900кг. да не са много но и хич не са малко, в сравнение с други от този и по голям клас. ЪП на фолксваген е 90к.с. просто сравнение.
  • 4 Android user

    0 0 Отговор
    Това нямаше как да не го изкоментирам - това 'пъчи мускулчета' малко не се връзва :-)