Last news in Fakti

25 Юни, 2016 22:30 9 909 0

Най-интересното от днес на Фестивалът на скороста Гудууд

  • goodwood-
  • гудууд

Днес бе предпоследният ден от едно от най-очакваните и интересни събития в света на автомобилите - Фестивалът на скоростта Гудууд. Във връзка с това сме ви подготвили кратка компилация от клипове с най-доброто за деня от официалната страница на събитието в youtube. Тези от вас, които искат да гледат последният неделен ден наживо могат да гонаправят на този линк.

Ще започнем с един състезателен автомобил от сериите NASCAR с мощност от 800 конски сили - Toyota Camri, която явно не иска да се прибере с този чифт гуми.

Следва покъртително добрия каскадьор - Тери Грант, който е подобрил общо 23 световни рекорда с неговите луди машини.

Шампионът от Формула 1 - Дженсън Бътън в един легендарен състезателен болид McLaren, с който се е състезавал Ники Лауда.

Най-интересните автомобили излизали от Aston Martin наскоро - покъртителния Vulcan и продължението на поколенията - DB11.

Световно известният дрифт пилот "Лудия" Майк Уидет направи "едно кръгче" на домакинът на събитието организиращ го от 93-та година - Лорд Марч.

С 1000 конски сили на мокра настилка - пилотът Джъстин Лоу се опитва да озапти един от прототипите на Група Ц - Jaguar XJR12D и да се пребори за ценни секунди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА