Last news in Fakti

28 Юни, 2016 07:15 12 096 8

Бъдещата пета серия на BMW продължава с тестовете на "Ринга"

  • 5-series-
  • bmw-
  • g30

Следващото поколение на един от най-обичаните модели на мюнхенския производител - 5-series, с вътрешно означение G30 продължава своите тестове с изтезаване на гумите по респектиращите завои на Нюрбургринг. Тук обаче не става въпрос за бъдешия връх - M5, а за по-нормална версия на модела.

Според човекът заснел това видео, става въпрос за 550i задвижвано от 4.4-литров V8 би турбо с мощност от 450 конски сили. Тази информация е била достъпна след проверката на регистрационния номер на автомобила. Издайничето, което и на нас ни подсказва, че това почти сигурно е 550i, са трапецовидните накрайници на изпускателната система, които при всички M модели са двойни и овални.

Високите нива на сцепление и трудно играещата задница на автомобила са последствието от новата по-лека и по-твърда мултикомпозитна платформа, върху която е изграден. Тя първо бе основата за по-голямата седма серия, която ще преотстъпи флагманския пост на по-малкия седан. При него намалението на теглото няма да бъде, чак толкова чувствително, като при "седмицата" - 150 кг, а при някои версии ще достига до 100, но ако имаме предвид пропорционалната разлика в масите, то също ще я доближи. 
 

Технически характеристики за моделите на BMW


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Electric

    0 0 Отговор
    Осезаема разлика в стабилността спрямо предните тестове. Не съм фен, но май ще излезе нещо много интересно.
  • 2 Anomymous

    0 0 Отговор
    Това нещо за пореден път ще бъде Номер 1 в своя клас. Динамични показатели, управляемост, стабилност и не на последно място - иновативност....просто отвява конкуренцията :)
  • 3 vinetkata

    0 0 Отговор
    Да не я изненадат пак алфите😂😂😂
  • 4 АСД АСД

    0 0 Отговор
    Алфа нямат конкурент в този клас.

    Коментиран от #5

  • 5 Anomymous

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "АСД АСД":

    Да, защото нямат и представител в него :)
  • 6 Беемвета

    0 1 Отговор
    ами Giulia

    Коментиран от #7

  • 7 госта

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Беемвета":

    Giulia е конкурент на М5 Е60 ;)
  • 8 укиъп

    1 0 Отговор
    джулия мулия....става само за дуууухов оркестър на БМВ!