Last news in Fakti

1 Юли, 2016 05:30, обновена 1 Юли, 2016 12:29 16 739 21

Заплатите на Кларксън, Хамънд и Мей са...

  • кларксън, хамънд, мей-
  • the grand tour-
  • amazon

Джеръми Кларксън показа логото на новото си предаване

Заплатите на Кларксън, Хамънд и Мей са... - 1
Бившият водещ на телевизионното предаване Top Gear Джеръми Кларксън показа как ще изглежда логото на новото му предаване. То ще се нарича The Grand Tour и освен Кларксън ще има още двама водещи. Това са небезизвестните колеги на британеца Ричард Хамънд и Джеймс Мей, които напуснаха Top Gear солидарно с Кларксън.Заплатите на Кларксън, Хамънд и Мей са...

Новото предаване The Grand Tour ще се излъчва чрез портала Amazon и ще стартира от есента на тази година. Договорът на Джеръми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей е за три години и 36 епизода, а общият бюджет на предаването е $250 млн. Заплатата на Кларксън е 10 млн. паунда годишно, а тези на Мей и Хамънд - по 7.2 млн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джими

    0 11 Отговор
    Принципно и тримата са палячовци нямащи си и на представа от техника, но другите двама няма как да не напуснат солидарно с Кларксън защото така или иначе живеят на негов гръб!

    Коментиран от #3

  • 2 CCCP

    2 6 Отговор
    two and a half
  • 3 Спиро

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Джими":

    Не съм съгласен.
    Тримата бяха чудесен екип, в който всеки имаше своя роля.
    Бяха забавни и придаваха на предаването чар. Харесвах да ги гледам.
    Според мен, нормално е да са и приятели и да имат общи проекти.
  • 4 Илиян

    2 0 Отговор
    ... +1 ....
  • 5 коста

    3 0 Отговор
    тази новина е супер,но ние как като обикновен зрител ще можем да гледаме тези серии?
  • 6 123

    0 0 Отговор
    Абонамент за Amazon.
  • 7 опонент

    3 0 Отговор
    да , те не са перфектни , никой не е ! но нека кажем какви са: 1. ако се абстрахираме от това че хвалят британските стоки (което е обяснимо) те никога не казват на скапаната кола -хубава ,защото имат ТОПКИ да изразяват чисто мнение и да го отстояват!!! 2. способни са да изтъкват добрите и слабите страни на абсолютно всеки автомобил! 3. особено Джереми си е чист карач!! 100% !! той не се впечатлява толкова от подгряване на задници , масажи , 15 зонови климатроници , мултимедия, парфюм и парк асистенти ... той се вълнува от неподресорни маси , тегло на автомобила ,специфична мощност (истинската) , информативност на волана , настройки на окачването и спирачките , сцепление в гранични режими, ускорение и най-вече :УДОВОЛСТВИЕТО ОТ КАРАНЕТО НА КОЛА БЕЗ АСИСТЕНЦИИ! да така е пухени задници ! така е любители на сув и сук дападжии , ватмани и комбайнери -чобанища . за него най-добрата кола е тази която се опитва постоянно да те убие но ТИ я управляваш и вкарваш в пътя , ТИ сменяш скоростите , ТИ командваш парада, не колата теб!! предаването им не бе перфектно , списанието им също не беше . но те бяха последните които се осмеляваха да кажат : НЕ на тъпите коли , НЕ на ауди Q7 , НЕ на BMW X6 ,НЕ на кайен, НЕ на панамера ,НЕ на тъпанарските самосвали ... на времето имаше много и качествени списания за автомобили : ауто мотор спорт , куатро руоте , ауто билд и други. какво стана с тях сега знаете ли ?? ще ви кажа - сега са едни жълти парцалаци дето пишат за всеки който им плати или ги покани на коктейла си и те пишат каквото им кажат - 3 страници за рено кактус, или нисан джук?!?ае вие добре ли сте бе галфониии?? пишете за КОЛИ бе!!!вече няма добри списания! няма , вече има само едни рекламни боклуци написани и нашарени със скучни и тъпи самосвали ,скопени баничарки, "джипове" (само с предно?!?) , даунсайзнати таралясници и кифленски пазарски чанти и какви ли не още тъпотии... даже вече не споменават някой от елементарните показатели като тегло , ускорение , спирачен път, разход - гориво и цена на обслужване... къде са таблиците със сравнение на моделите в същият клас на представяният автомобил? къде е истинското инфо ?!? къде сте бе журналисти -инженери , къде сте журналисти с техническо или състезателно минало ... къде сте ??
  • 8 гостенка

    4 0 Отговор
    Ако наистина бяха палячовци, нямаше да взимат такива пари. Ма то злобата човешка ни кара само да обиждаме. :)
  • 9 BGman

    0 4 Отговор
    Тия тримцата са най-скъпоплатените палячовци в света. Нищо, ама нищо смислено в предаването им, добре че вече ги няма. Fifth Gear е друга работа.

    Коментиран от #10, #12

  • 10 prilepa

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "BGman":

    Не виждам друг Палячо освен вас !!!Злобата и Простотията вървят ръка за ръка.
  • 11 фибле

    2 0 Отговор
    Топ Гиър закла златната кокошка и сега се чуди защо никой вече не им яде омлета:D:D:D:D:D
  • 12 Краси

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "BGman":

    Fifth Gear също са вече в небитието, така че кой колко е смислен остава отворен въпрос.
  • 13 CCCP

    1 0 Отговор
    За мен, най-доброто такова предаване е Wheeler Dealers !!!
  • 14 Гн Незнаещ

    0 2 Отговор
    Първо приятел се научи да пишеш грамотно, ако си го писал де.Второ Гн.Кларксън плюе всичко което не Английско.
  • 15 Mercedes-Benz

    0 2 Отговор
    Най-големите! Маргиналите долу, да си пият ракията със салата, и да бистрят политика, от коли не разбирате, няма смисъл да се пените!
  • 16 Бидона

    0 3 Отговор
    Плащат им такива пари именно защото са палячовци! Тези хора нищо не разбират от автомобили! Само повтарят като папагали нескопосно написания им сценарий!За пари са готови да продадат и майка си и баща си!

    Коментиран от #19

  • 17 jambazina

    1 1 Отговор
    Който не ги харесва - да не ги гледа, като мен
  • 18 Дай газ на пътя

    0 0 Отговор
    Най-много ми допада дебеланкото от американската версия - Рътлич Ууд
  • 19 Краси

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Бидона":

    А знаеш ли кой пише сценариите на предаването?

    Коментиран от #20

  • 20 Бидона

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Краси":

    Със сигурност не съм аз!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.