Last news in Fakti

2 Юли, 2016 11:00, обновена 2 Юли, 2016 12:00 18 265 4

Глоба за VW, дефекти в Toyota и Lada за 7000 лв.

  • най-интересното от седмицата
Глоба за VW, дефекти в Toyota и Lada за 7000 лв. - 1

Докато Volkswagen започва да плаща компенсации на всеки собственик на дизелов автомобил с марка VW, засегнат от "Дизелгейт", инженерите от Bugatti излязоха с един интересен разчет на силите на Chiron.

В същото време японците от Toyota отново изпитват трудности с дефекти по колите си, но това явно не тревожи Renault, защото франсетата имат намерение да пуснат Lada с цена под 7000 лева. Тези и други любопитни автомобилни новини от изминалата седмица ви показваме сега.

Пак проблеми с автомобилите ToyotaГлоба за VW, дефекти в Toyota и Lada за 7000 лв.

Нова сервизна акция, обявена от японската марка Toyota, има за цел да върне в сервизите 3.37 млн. автомобила. Според информация на Reuters става дума за два отделни проблема... (виж още)

VW плаща на американцитеГлоба за VW, дефекти в Toyota и Lada за 7000 лв.

В САЩ Volkswagen ще трябва да изплати компенсации на всеки собственик на дизелов автомобил с марка VW, засегнат от "Дизелгейт". Сумите ще варират в зависимост от годината на производство и от пробега на конкретния автомобил, като по предварителни данни те ще са между $2 000 и $7 000 на автомобил... (виж още)

Колко вдига новото Bugatti?Глоба за VW, дефекти в Toyota и Lada за 7000 лв.

Връщайки се във времето назад, си припомняме предисторията на новото Bugatti. Става дума за предшественика на Chiron - вездесъщото Bugatti Veyron, което до момента се води най-бързата серийно произвеждана кола в света... (виж още)

Lada пуска кола под 7000 лв.Глоба за VW, дефекти в Toyota и Lada за 7000 лв.

По все още непотвърдена информация, руският гигант АвтоВАЗ се подготвя да пусне на пазара нискобюджетен модел, който ще се продава на цена под 7000 лв. По-конкретно става дума за адаптирано към руските условия Renault Kwid... (виж още)

Oldsmobile не е за дядо ви!Глоба за VW, дефекти в Toyota и Lada за 7000 лв.

В края на 80-те години на миналия век марката Oldsmobile решава да се отърве от пенсионерския си имидж с помощта на рекламен слоган, който гласи: "Oldsmobile не е за дядо ви"... (виж още)

Измислиха колела, завиващи навсякъдеГлоба за VW, дефекти в Toyota и Lada за 7000 лв.

Британецът Уилям Лидиард създаде уникални автомобилни колела, които завиват навсякъде. Иновацията позволява на автомобила да се движи във всички възможни посоки. Изобретателят публикува интересно видео, показващо как действат въпросните колела"... (виж още)
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ярослав Станчев

    1 0 Отговор
    Фауве от години правят ширпотреба.Издигнали са в култ максимата за "планираното остаряване" на вещите.Тойота обаче изненадващо,също са в влезли в този ритъм.Очевидно лесната печалба с минимални усилия носи успех и на двете корпорации.Което не е особено добре за клиентите им.Бугати Широн си е връх в инженерната мисъл,мисля,че с това се изчерпва коментара за него.А Лада за 7000 е добре,ама докато дойде в България ще станала 14000 и файдата е никаква.
  • 2 Ицо

    1 0 Отговор
    Олдсмобилът кърти мивки просто.

    Коментиран от #3

  • 3 Емил Колев

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ицо":

    И въртящите гуми са интересна новина.
  • 4 Бхд БхД

    0 0 Отговор
    С всяка изминала година става по-зле с новите коли.Добре ,че имат някаква гаранция на който трябва да служиш като роб.