Last news in Fakti

7 Юли, 2016 17:24 8 607 7

Jeep Grand Cherokee Trackhawk се появи без камуфлажи

  • jeep grand cherokee-
  • trackhawk

Папараци успяха да заснемат чудовищния SUV в базата на SRT и следователно Fiat-Chrysler в Аубърн Хилс. Много дълго време слуховете за всъдеход задвижващ се от двигателя на Hellcat обикаляха световните медии, но сега вече това е факт и доказателствата са налични.

Отвън Trackhawk изглежда семпло, но преди да се загледаме в детайлите, като огромните спирачки от Brembo и внушителните топлоотводи на предния капак, както и черните джанти обути в широки гуми. Двата изхода на изпускателната система също са внушителни, но все пак от някъде трябва да издиша компресорния 6.2-литров V8.

За разлика от спортните седан и купе, тук задвижването отива към четирите колела и няма да е учудващо ускорението да бъде по-добро, като според източници то ще бъде точно 3.5 секунди или с половин секунда напред от BMW X5M. С излизането си Jeep Grand Cherokee Trackhawk очакваме да вземе съвсем спокойно титлата от Bentley Bentayga, но другите конкуренти в най-разрастващия се сегмент дебнат също. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роман Ценов

    0 0 Отговор
    Не е променено много сравнено със старият модел.

    Коментиран от #5

  • 2 Маурчи IV

    0 0 Отговор
    Икс пет от дето и да го огледаш тоз варел!
  • 3 дебнат също

    0 0 Отговор
    Не ми пука за колко ускорява на асфалта, а на колко ускорява да им падат гащите на нашЯнките, като се върна в БГ! Предлагам на фирмите даващи под наем да пишат и скорост на "забиване на патки", за да си избера подходящ автомобил за ваканцията!
    Не може само с БМВто да пека пипера - искам и на Jeep
    Чалгата и презервативите са задължителни!!!
  • 4 мммдааа

    0 0 Отговор
    За теб стария е преди 120 години, щом ти си на 68 години, така че мълчи....аман от дърти многознайковци....шо не си кърпите чорапите, а ни занимавате с глупости!
  • 5 мммдааа

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Роман Ценов":

    За теб стария е преди 120 години, щом ти си на 68 години, така че мълчи....аман от дърти многознайковци....шо не си кърпите чорапите, а ни занимавате с глупости!

    Коментиран от #6

  • 6 Роман Ценов

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "мммдааа":

    Какъв ти е проблема.

    Коментиран от #7

  • 7 мммдааа

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Роман Ценов":

    проблема е , че бълваш простотии без да имаш опит с друго освен соц. коли и една скапана 124-ка....мълчи си че си за смях вече и сред мотопедистите