22 Юли, 2016 05:30 24 561 35

"Тойотите" не умират

  • toyota-
  • corolla-
  • пакистан-
  • катастрофа
"Тойотите" не умират - 1

Автомобилите на Toyota отдавна са си спечелили славата на скучни, но здрави и изключително надеждни машини. Факти, затвърждаващи този имидж, не липсват, но понякога доказателствата са толкова фрапиращи, че поставят под съмнение законите на механиката.

Състоянието, в което се тази Corolla продължава да се движи, противоречи на всякаква логика. По колата практически не е останала здрава част - шасито е огънато, пасажерската врата е влязла дълбоко в купето (клипът е заснет в Пакистан, където воланът е отдясно), а през предното стъкло надали се вижда каквото и да било, но това явно не спира неразрушимата японка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калоян

    3 0 Отговор
    Всъщност това не е Корола....

    Коментиран от #25

  • 2 Десислав Попов

    9 0 Отговор
    Глупости,какво и има.
    Леко ще я поизчукат и айде "нов внос","уникат","първи собственик","като нова" на Горубляне
  • 3 стати

    6 0 Отговор
    Това е сватбарски автомобил - вижда се булото на булката.
    Иначе коментар номер 2 е прав, а ако беше обява от Дупница, щеше да е и "перфектна", "само за ценители" със статут на VIP обява!

    Коментиран от #34

  • 4 АЩЦ

    2 0 Отговор
    Малко се пудри, 132,000 разбира се, и се пуска... "ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ"
  • 5 бате жоро

    2 0 Отговор
    Колата е почти нова за стандарта в Пакистан. Затова прилича толкова внимание.
  • 6 Янков

    1 0 Отговор
    Не е Корола, а Камри!

    Коментиран от #8

  • 7 Чичу Ади

    2 0 Отговор
    Накрая на клипа, бай мангау изрязва нинджата!
  • 8 144

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Янков":

    Не е камри а неумри
  • 9 Ярослав Станчев

    3 0 Отговор
    Ми то на клипа си пише,че колата е КамЕри,ама няма кой да чете. Даже името и не могат да напишат правилно,тъпите камилари.
    Друг е въпроса,че Факти не разпознават дори надписани коли.
  • 10 някой си там

    1 2 Отговор
    :d не умира а дефектира
  • 11 Тошко

    1 0 Отговор
    Изглежда по-добре, отколкото когато е напуснала паркинга на завода. След смяна на задна лява и предстои дълъг сервизен живот.
  • 12 Филип

    2 0 Отговор
    Такава тойота ще купя на жената
  • 13 ДОКАВАЛА ПОДМЕН

    0 1 Отговор
    БРАВО БЕ ГОЛЯМЪ МЪСЪЛ ГОЛЕМ ТАРИКАТ СИ НЕ ПИШИ КАТО НЕМАШ КВО ДА ПРАВИШ В ТРОЛЕЯ
  • 14 realityinmind

    6 2 Отговор
    много разбирачи! чудя се дали от повечето драскачи тук изобщо са си купували автомобил??? аз мога да споделя малко личен опит от японски автомобили които преоткрих като ми мина пубертета и разбрах , че пословичната немска надеждност е един мит. фен съм на хонда имал съм и още имам Hr-V не е за тежък офроуд тази колица но е бетон. казвам го и мога да го защитя ХОНДА е по-добре от ТОЙОТА защото имам и двете. за тойотата моята е 2012 версо. купена е нова от тук. ще стане скоро на 5 години и на 140 000 километра. ако искате да видите как трябва да изглежда кола на истински 140 000 километра заповядайте преди да отидете при автолъжците. сменяно по колата до момента единствено са предни накладки и предни спирачни дискове!!!!! разбира се и обслужванията но тях не ги броя те са ясни. задните дискове още нямат дори ръб!!!!! акумулатура е оригиналния!!!!

    Коментиран от #19, #23, #26

  • 15 Вин ДИЗЕЛ

    2 1 Отговор
    моем ПОСПОРИМ АЗ ПЪК ИМАМ ДВЕ ТОЙОТИ ПО УБАВИ ОТ ТВОИТЕ ХОНДИ НА 7 ГОДИНИ СА ОТ КАКТО СЪМ ЗАРЕДИЛ НАФТА ОЩЕ НЕ Е СВЪРШИЛА И МАСЛО НЕ СЪМ СМЕНЯЛ И НЕ Я СПИРАМ
  • 16 Спас

    1 1 Отговор
    Че моята барака като я взех 2011 от автокъщата още си я търкалям с акумулатора, който си беше на нея! А определено не беше нов!
  • 17 гочу

    2 4 Отговор
    всички японски коли са кичозни и грозни пък тва на клипа не е нищо особено, всички коли с предно предаване го могат даже съм виждал направо одрязани през средата ,една "сиера" и един "голф" си правеха състезание даже превключваха скорости и завиваха така, че стига ги величайте тея грозотий..........!

    Коментиран от #21

  • 18 хохо

    2 0 Отговор
    Сиера е със задно предаване...
  • 19 Иван

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "realityinmind":

    Браво,изфука се! Имал 2 коли и още не знам си какво.Като си такъв паралия я кажи плащаш ли си реално данъците,или си ,,честен,, частник!? Моята кола я взех на 80000 км.,и кво медал ли да искам?
  • 20 D vs J

    5 0 Отговор
    Top Gear се опитаха да убият една Тойота след това я сложиха в студиото, като паметник на върховното автомобилостроене.
    Ето за който не е гледал или "не иска" да си спомни ;)
    част 1
    https://www.youtube.com/watch?v=McpCbREDqds

    част 2
    https://www.youtube.com/watch?v=xTPnIpjodA8

    част3
    https://www.youtube.com/watch?v=kFnVZXQD5_k

    Терминаторът пасти да яде :)

    Имам и ауди имам и тойота на едни и същи години по отношение на инженесрство, здравина и пр. тойотата превъзхожда в пъти аудито.
    Някой би попитал, защо държа тогава аудито, ми защото вероятно съм автомазохист, а и нали все трябв ада правя някакви ремонти за да имам тема за разговор с останалите пичове хаххах
  • 21 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "гочу":

    Много точно го каза. Всяка кола на предно, дори и задно го може това ако невярвате никои тогава не е виждал Москвича от Demolition в софия края на Май месец значи тази Тоъотка е цвете пред Мусквето и пак палеше и вървеше!!!
  • 22 Гост

    1 5 Отговор
    Да не говоря,че имам приятели с Тоъотки и неизлизат от сервизите моля ви да спрете с тапите РЕКЛАМИ на колите по тези "Саитове"
  • 23 hellmaker

    1 3 Отговор

    До коментар #14 от "realityinmind":

    Мит е твоята информираност,приятелю.Ти сам се издаваш, че имаш наклонности към японските коли и такива си взел. Нови японски. Минал си 100 00 или 200 000 и смяташ ,че са най-??? Мили младежо.. блажени са вярващите ,като теб. Немската надежност била мит? Да си чувал за стари немски дизели,без турбини? Да си чувал кои са рекордьори по километри пробег и живот? Да подсказвам ли? :) Волво, Мерцедес и след това има някои японски. Хонда е с най-малко проблеми по двигателя,но това не е всичко в автомобилостроенето.

    Коментиран от #27

  • 24 hellmaker

    1 1 Отговор
    Волво с над 8 000 000 км. пробег и няколко Мерцедеса с по няколко МИЛИОНА км... повечето са от стари дизели :)
  • 25 гост на простотията

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Калоян":

    не ви ли писва от тъпи коментари по разни трошки, немски, япански не знам какви си ... чешете си езиците с простотии и се палите като че ли ваши са заслугите или несполуките, карате стари морги и ги възхвалявате, я малко се осъзнайте ...
  • 26 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "realityinmind":

    А моя проятел смени 7 хонди сега последната е, двигател B20 със TYPE R валове, ковани биели,бутала и т.н. познай каде се намира в момента? да точно така както останалите преди нея и преди да се продадат е счупена и неговоря от удар!!!... и тои така като теб, Хонда била най-добрата нямало по-добра кола от хонда и изобщо японските. Ха не за 1ви път го чувам но, все още чакам доказателство на реално не само на приказки.
  • 27 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "hellmaker":

    Незнам колко най-малко проблеми с двигателя на хондите ,но аз само такива проблеми виждам из познатите ми, но както винаги всеки се опитва да скрие,че хондата му е счупена и разбира се няма да я видиш на нормален сервиз те се дават на доверени хора за да не се разгласява много,че ти е строшен двигателя.
  • 28 Anguel Dimitrov

    1 2 Отговор
    рок анд ролл, карах хонда сивик до 200.000 хил мили вървеше ама се раздрънка и изгни , сле това карах тойота корола до 240.000 хил .мили изгни ръждяса като фред флинстон ауто и се раздрънка ама си вървеше.. след това купих ауди а4 търкалях го до 220.00 хил мили не км ,не се раздрънка не изгни и си имаше същата мощтност 185к като ново...рок анд ролл

    Коментиран от #29

  • 29 бмв е65

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Anguel Dimitrov":

    е все пак ауди е премиум марка
  • 30 мъжкар

    2 0 Отговор
    Айде и аз да се включаз в тоя поток от коментари.Аз също карам японска кола и моето мнение е следното.Японските коли до 2005 ги правят с изключително здрави и изключително рядко дефектиращи двигатели но с грозна външност.След 2005г вече ги правят отново със супер здрави и безпроблемни двигатели но вече и с красива външност.Това каква кола ще кара някой от нас си е въпрос на личен избор сега тука да се плюеме и да говорим врели некипели няма смисъл.Моето мнение е само едно или НЕМСКА или ЯПОНСКА кола без значение от марката те просто са еталон за качество.Говорим чисто и просто за коли за масовия потребител иначе има и много други премиум марки които са със здрави двигатели ходова част купета и т.н. като ферари астън мартин майбах ноедва ли някой от драскащите тука може да си ги позволи.
  • 31 Гост

    0 0 Отговор
    Само немски и японски коли коментирате тук. Някой няма ли да похвали и някой друг производител ?

    Коментиран от #32

  • 32 Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #31 от "Гост":

    Да,ще похваля!Чувал съм добри неща за Бентли и Ролс Ройс!
  • 33 kanar 1912

    1 1 Отговор
    imam Toyota i sum mnogo dovolen zdravi i nadejdni i za vbade6te 6te karam samo qponski avtomobil
  • 34 До #3

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от " стати":

    От която и част на републиката да беша обявата, щеше да е актуална😂😂😂
  • 35 Бай Ефстати

    0 0 Отговор
    Такаа, тука виждам, че коментират основно тинейджъри, които никога не са имали коли, а черпят безценния си опит от Нийд фор Спийд мост уантед, демек за по-възрастните ще кажа- от компютърните игри, където рекламата на някои марки, главно немски се вихри с пълна сила! Бай ви Ефстати, като човек с опит, сменил много коли руски, италиански, немски, японски и пр. ще ви каже, че има една много съществена разлика м/у немските и японските коли, която лично за мен е определяща при избора ми! Това, че вечерта си се прибрал с немската кошница и уж всичко и е било наред съвсем не значи, че и сутринта ще е така! Немската мисъл така е измислила нещата, че е достатъчно колата само да стои и да се развали! От друга страна, пак от опит ще ви кажа, че каквото и да се случи на японката, тя на пътя няма да те остави- поне мене не ме е оставяла, за разлика от прехвалените ви бмв-та и аудита! Не мога да разбера мазохизма и хомосексуализма на някои хора, но какво правят със себе си е техен проблем, стига да не ме убеждават колко съм пропуснал!