Last news in Fakti

25 Юли, 2016 07:15 3 740 0

265 коня за новото Mini JCW Cabrio от AC Schnitzer

  • mini-
  • jcw-
  • cabrio-
  • ac schnitzer

Малко, след като излезе на бял свят, новото Mini Cabrio веднага разпали тунинг специалистите и от AC Schnitzer не пропуснаха да се отбележат. Визуалните промени са леки и почти незабележими, но мощността е нарастнала значително. Отговорен за това е потенциалът на новия 2.0-литров турбо двигател.

Заводски той притежава мощност от 235 конски сили и 320, които са съвсев достатъчни за големи порции забавление, но само благодарение на софтуерна промяна, те вече са 265 и 390 нютонметра. С тази мощност автомобила се изравнява с GTI Clubsport, но предлага липсата на таван в летните дни и великолепната изпускателна система, която ви превежда директно към рали отсечките. Софтуерни промени се предлагат и за стандартния 1.5-литров турбо - от 136 на 170 коня и за S - от 192 на 235 или точно колкото JCW.

Главната новост в екстериора са новите 19-инчови лети джанти на компанията и "ножът" по предната броня, който добавя още малко атрактивност към външноста, а за още по-атрактивен звук има и ново спортно гърне.
 

Технически характеристики и разход на гориво за моделите  на MINI


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА