Last news in Fakti

27 Юли, 2016 22:30 14 727 1

Понякога се налага и на три колела - исторически WRC случки

  • wrc

Световният рали шампионат е едно от най-трудните и рискови автомобилни състезания в света. Между етапите във всеки кръг, автомобилите трябва да изминават разстоянието до сервизния парк по пътната мрежа. При получена повреда обаче, понякога на отборите се налага да правят неща, които не са много легални, като придвижването на три колела поради повреда или просто липса на едно от всичките. Най-пресният случай е този на Стефан Лефербве със Citroen DS3 на ралито в Полша. За негов късмет, той успя да се "довлачи" до сервизния парк и невероятните механици успяха да възстановят автомобила за време от само 30 минути, както ще видим във второто видео.

Технически характеристики и разход на гориво на автомобили


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Илиев

    1 0 Отговор
    Абе пускайте ги тея контроли на видеата от YouTube. Защо по дяволите тряя да зареждам видеото в YouTube само и само да мога да го гледам на цял екран? Супер тъпотия...