31 Юли, 2016 10:00 6 206 1

Кабриото на Mercedes-AMG GT отново се показа 

  • mercedes-amg-
  • gt c convertible

След представянето на най-мощния роудстър от модела GT - R, на Фестивалът на скоростта Гудууд, от което ви показахме кратко видео, още един представител обикаля пътищата леко прикрит. Често казано трудно можем да си представим типичен роудстър без кабрио версия. В името на модела ще я отличава добавката C Roadster, като за разлика от предходните кабриолети подобно на S Coupe, тя ще бъде с мек таван.

Връщането към меките тавани стана съвсем наскоро и то бе главното решение в борбата с килограмите, която върви ръка за ръка с намалението на работните обеми на двигателите, за да имаме по-добро представяне на автомобилите. Това естествено не е единствената марка взела подобно решение и очакваме за в бъдеще да са все повече.

Според източници освен този модел, през следващата календарна година ще бъде предстваен и GT C Coupe, като и двата автомобила ще бъдат по-бюджетни версии на модела. Не очакваме да има друг агрегат, различен от 4.0-литровия V8 битурбо работещ с седемстепенната автоматична трансмисия, но очакваме към края на поколението да видим така мечтаната Black Series. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    1 0 Отговор
    Mercedes-ът е много хубав