24 Август, 2016 05:30 15 773 11

Продава се последното Renault Megane RS

  • renault-
  • megane-
  • rs
Продава се последното Renault Megane RS - 1

Компанията Renault произведе и пусна за продажба последното наточено Megane RS от настоящата генерация на модела. Автомобилът ще бъде продаден от дилъра Arnold Clark Renault Dundee във Великобритания.

Последният екземпляр е произведен в испанския град Паленсия, с десен волан е и е от модификацията 275 Cup-S. Боядисан е във фирменото жълто и разполага с двулитров турбодвигател с мощност 275 конски сили.

Този автомобил ускорява от място до 100 км/ч. за 6 секунди, а за стабилността му в завои се грижат регулируеми амортисьори Ohlins и 19-цолови джанти с високоскоростни гуми Michelin Pilot Sport Cup 2.

Още от екстрите на колата включват спортни седалки Recaro, система за безключово палене и достъп, телеметрична система Renault Sport Monitor V2, както и мултимедия R-Link. Воланът е тапициран с алкантара.Продава се последното Renault Megane RS

Пакетът Cup включва допълнително диференциал с повишено триене, спирачни апарати Brembo с червени супорти, спортни пружини и по-твърда стабилизираща щанга. Цената на последния RS от това поколение е 37 000 евро.

Междувременно французите започнаха тестове на новото Renault Megane RS, дебютът на което е насрочен за следващия месец в Париж. Предполага се, че новото RS ще е оборудвано с турбомотор и 4х4 система.

Спекулациите относно агрегата са, че той може да е с обем 1.6, 1.8 или 2.0 литра. Повече подробности очаквайте в края на септември от предстоящото автомобилно изложение в Париж, където на мястото на събитие ще има наш екип.Продава се последното Renault Megane RS


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Автофен

    1 0 Отговор
    Красавец - само да не го опорочат с някой 1.6Т като Пежо ...
  • 2 Бай

    0 0 Отговор
    Това е най-голямата глупост, толкова мощна FWD e страхотна недомислица.
  • 3 БТР

    0 0 Отговор
    е.ати боклука

    Коментиран от #4, #6

  • 4 МаКаТа

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "БТР":

    Тоа па. Това е една от най-бързите коли с предно бе, освентова наистина е много пипнато.
  • 5 Jimmy

    0 1 Отговор
    Focus RS струва същите пари, а е 4х4 и е с 350 коня... Не виждам ясна причина да избера реното пред него. Харесвам и двете коли, но форда си заслужава много повече.

    Коментиран от #7

  • 6 Милен Веселинов

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "БТР":

    Надявам се колега че си счупил много такива,шом изказваш толкова компететно и уверено мнение за колата .
  • 7 Баце

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Jimmy":

    Тоя Фокус е с 30 секунди по-бавен на ринга.Смятай какъв кенеф е.Мегана с предно бие коли като Ferrari F430 F1, Chevrolet Corvette C5 Z06, Porsche 911 Turbo, Nissan Skyline GT-R R33 V-Spec, Dodge Viper SRT-10....и т.н.

    Коментиран от #8

  • 8 Jimmy

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Баце":

    Не знам какво си гледал, но при 4х4 система и ръчни скорости при добър пилот не знам как дори си представяш този меган да бие форда, а дори форда съм сигурен, че не е близо до вайпъра, ферарито или поршето ;)
  • 9 baiiuy

    1 0 Отговор
    Не мога да разбера защо хейтвате реното това е най бързата кола с предно предаване и има доста по добро окачване от форда и го бие на писта ако не ми вярваш провери https://nurburgringlaptimes.com/lap-times-top-100/ фокуса даже го няма в списъка
  • 10 ясно и точно

    0 0 Отговор
    Абсолютно си прав за ринга.Само да вметна,че реното е само 10сек. по-бавно от стоково audi R8 и на 2сек от бмв М4.Това ако не е достатъчно здраве им кажи на лаячите.
  • 11 qwerty

    0 0 Отговор
    че к'во да му е
    подобен сорт автомобили предоставят възможност и на хората с по-ограничени доходи (става дума в цивилизования свят).
    няма как да се отрече тоя сегмент - явно отстъпва на супер колите, но и цената е няколко пъти по-ниска