Last news in Fakti

25 Август, 2016 07:15 12 093 5

Започна производството на обновената Opel Zafira

  • opel-
  • zafira-
  • 2017-
  • фейслифт

Един от най-популярните модели на германците от Opel, стартирал производството си пез 99-та получи наскоро своя фейслифт и първият му брой вече е готов да напусне завода. Базиран на Astra K, седемместния MPV e част от нова вълна за компанията, която постепенно ще обхване всички модели, като са планирани общо 29 нови автомобила до 2020-та година.

Обновлението ще вкючва адаптивното шаси FlexRide, нови ергономични спортни седалки и нова мултимедийна система IntelliLink, която предлага Apple CarPlay и Android Auto. Най-разпознаваема за автомобила е предната част, която е претърпяла наистина пълна промяна и не е останал дори малък спомен от предишната, докато задницата е запазила формата си.

Производството ще се извършвав завода в Рузелхайм, а първият автомобил създаден под зоркия поглед на изпълнителния директор на компанията - д-р Карл-Томас Нюман, ще се отличава с цвета Magma Red и опционалния пакет от спортното подразделение на компанията - OPC, адаптивен круиз контрол, както и AFL LED светлини.

От началото на модела до момента са продадени цели 2.7 милиона автомобила и ако прибавим този, скоро цифрата спокойно ще подмине 3 милиона.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ексклузивно

    0 0 Отговор
    SLED 15 GODINI I AZ 6TE SI KUPQ TAKOZ.
  • 2 uaio

    0 0 Отговор
    С каквито темпове вървим друже може да минат не 15 год а 30 или 40 и вече ще можеш да си купиш но ще се попиташ дали ти трябва няма да си на тази възраст каквато си сега

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "uaio":

    След 15 години тия коли ще са по пет за лев , защото ще са навлезли масово електромобили , а тези ще имат огромни данъци и ограничения в градовете , така че на село ще може да си джиткате , ако имате някой трактор за източване , щото и акцизите на горивата ще са " маани, маани "
  • 4 Рузелхайм

    0 0 Отговор
    Заводът се намира в град Рюселсхайм.
  • 5 ЕВГЕНИ

    0 0 Отговор
    Зафирата е масивна широка с голям багажник аз карам бензин газ 118 коня пушка от всякъде чакам новия модел спестя пари за него