26 Август, 2016 15:10 4 174 2

Skoda ще гримира Octavia като Superb

  • skoda-
  • octavia-
  • superb-
  • kodiaq

Пазарният дебют на кросоувъра Skoda Kodiaq, планиран за средата на 2017 г., ще бъде съпроводен от фейслифт на Octavia, твърди Auto Express. Според източници от чешката марка след модернизацията моделът ще заприлича на флагмана Superb, макар че публикуваният от британското издание рендер напомня по-скоро на Mercedes-Benz E-Klasse W212.

Предницата на Octavia ще претърпи доста сериозен рестайлинг. Фаровете ще бъдат разделени на два блока, радиаторната ще бъде съвсем нова, а отзад се очакват различни стопове.

Изменения ще настъпят и в салона. На централната конзола ще се появи нова мултимедийна система с 9.5-инчов сензорен екран, поддръжка на Apple CarPlay и Android Auto и жестово управление, а материалите в интериора ще станат по-качествени. Не е изключено Octavia да се сдобие с цифровия приборен панел на Volkswagen.

Кардинални промени в технически план не се очакват. Octavia е продължи да се оборудва с богата гама двигатели от 1.0-литровия бензинов TSI до двулитровия TDI. Както и досега купувачите ще могат да избират между 5- и 6-степенна ръчна трансмисия, автоматик с шест предавки и робот DSG с два съединителя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Jack Bauer

    0 1 Отговор
    Това на снимката ако беше с друга емблема можеше и да мине за новата Е-касса :D :D :D
  • 2 Кожо

    1 0 Отговор
    Новата Е класа не прилича по нищо на това. Тя е същата като новата С и Ц класа. Нещо като гащи среден размер