Last news in Fakti

30 Август, 2016 07:15 7 114 2

Следващото Renault Megane RS

Новините около френския производител Renault, продължават да извират и това никак не е странно - след малко повече от месец започва парижкия автосалон. Един от най-бързите хечбеци с предно предаване е Megane RS, но от новото му поколение все още няма такава версия. Това обаче, не значи, че компанията не работи над него и доказателството са тези снимки от Нюрбургринг направени от BridgetoGantry.

Разликите с нормалния автомобил са явни - нови широки калници, големи спирачки и по-големи и широки джанти, но едва ли това е финалната визия. Интересното е, че тук не става въпрос за двуврат автомобил и е съвсем възможно той да последва по-малкото четириврато Clio RS. Едно от нещата, които знаем със сигурност е, че автомобилът ще притежава системата за завиване на задните колела, вградена и в Megane GT, който бе първият от този клас.

Битката при хотхечовете е яростна и Renault Sport имат да защитават репутацията на един от най-бързите автомобили на предно предаване и очакваме да не ни разочароват.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Треперете японски и немски недоразумения.
    КРАЛЯТ СЕ ЗАВЪРНА!!!!!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 а стига бе

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ахахххх, а кой го детронирал тоя "крал"?!