Last news in Fakti

6 Септември, 2016 12:23 3 707 2

Land Rover показа новото Discovery

  • land rover-
  • discovery-
  • париж 2016
Land Rover показа новото Discovery - 1

Месец преди автосалона в Париж, където ще дебютира следващото поколение на Discovery, пресслужбата на Land Rover разпространи снимка на всъдехода. Новият модел ще се отличава съществено от сегашния и ще прилича на Discovery Sport и концептуалния Discovery Vision, представен през 2014 г.

В конструкцията на петата генерация Discovery ще има повече алуминий. Това би трябвало да снижи съществено масата на всъдехода, който в момента тежи 2 622 килограма. Двигателите ще бъдат четири- и шестцилиндрови от семейството Ingenium.

Неотдавна се появи информация, че в края на 2017 г. ще се появи екстремна модификация на Discovery, приспособена за особено тежки терени. Всъдеходът ще се изработва от подразделението SVO (Special Vehicles Operations) и ще носи името SVX.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грозен Фил

    0 0 Отговор
    Грозотия! Тъпите англичани никога не са правили истински коли!

    Коментиран от #2

  • 2 Десислав Попов

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Грозен Фил":

    Абе наистина не е много красиво,а и няма особена разлика от останалите.Само тесен специалист може да ги различи един от друг.Но по-лошото е,че едва ли ще се доближава поне малко до здравината и проходимостта на първообраза