Last news in Fakti

20 Септември, 2016 14:10 30 885 3

"Съживяват" Пол Уокър и за следващите "Бързи и яростни"

  • бързи и яростни-
  • пол уокър-
  • вин дизел
"Съживяват" Пол Уокър и за следващите "Бързи и яростни" - 1

Покойният актьор Пол Уокър ще се "завърне" в ролята си на Браян О'Конър в предстоящите серии от поредицата "Бързи и яростни". Продуцентът и изпълнител на другата главна роля във филмите Вин Дизел търси начин да възкреси отново колегата си по подобие на компютърно генерирания му образ за няколко сцени в седмата част от франчайза, по време на чиито снимки Уокър загина, твърди британският в. Telegraph.

За да бъде завършена последната засега серия на "Бързи и яростни", продуцентите трябваше да се обърнат за помощ към братята на Пол Кейлъб и Коуди Уокър. Специалисти по компютърна графика използваха физическата им прилика и насложиха лицето на актьора върху техните. Продуцентите оправдаха "фалшификацията" с емоционалната натовареност на финалните сцени, в които Браян О'Конър се прощава с Доминик Торето.

Вин Дизел обаче явно не смята това за логичен завършек на историята и търси начини да впрегне най-новите технологии, за да върне героя на Пол Уокър на екран. Заедно с него в следващите серии щяла да играе и Джордана Брустър (Миа).

Пол Уокър загина в автомобилна катастрофа на 30 ноември 2013 г. в калифорнийския гр. Санта Кларита. Зад волана на фаталното Porsche GT бе приятелят му Роджър Родас, с когото участваха в любителската серия Pirelli World Challenge.

Осмата серия от поредицата излиза на екран на 12 април догодина.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nejelaniqt gost

    0 0 Отговор
    kato kotka si
  • 2 Васичка Атанасова

    5 1 Отговор
    Пол Уокър ще остане идол на младото поколение
    както Джеймс Дийн
  • 3 Господине като котка сте

    2 1 Отговор
    Няма как да е починал 2014г. понеже през 2016-2017г. се снима бързи и яростни 7 а той почина по средата на снимките