1 Октомври, 2016 07:15 16 528 1

Събуждане с няколко BMW M3-ки на Нюрбургринг

Лудият руснак, който ужасно много ни забавлява - Boosted Boris, отново е тук и ни е подготвил три интересни автомобила. В страната ни, моделите на BMW имат противоречива репутация, но извън нея, това са най-често използваните автомобили за писта, като вариациите на подобрения са безбройни и точно това ще ни покаже Boris.

Единият от трите автомобила вече бе в нашите вечерни клипове, но другите два хич не му отстъпват. Първият от тях отново е от същото поколение, но с четири врати и използва същия великолепен V8 двигател с 420 атмосферни конски сили. Освен предпазната клетка, автомобилът разполага и с напълно регулируемо окачване с външни преливници, като подобни се използват и във шампионати, като WRC. 

Втората машина е от предишното поколение с вътрешно означение E46 с 3.2-литров шестцилиндров двигател и заводски 343 коня, като то също притежава предпазна клетка и няколко нови аеродинамични детайла, като добавката на предната броня, голямото антикрило на багажника и внушителния дифузьор в задната броня. Двигателя е получил напълно нова всмукателна кутия, която при повишаване на скороста увеличава и количеството въздух, което съответно увеличава мощноста, но в минимални граници. 

Видео с управляването на два чудесни автомобила на пистата мечта за милиони по света, определено ни действа зареждащо и се надяваме и при вас да е така.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.