Last news in Fakti

3 Октомври, 2016 07:15 2 783 1

Mercedes E-Klasse и Peugeot 3008 с отличия от EuroNCAP

Два от най-новите автомобили на пазара, преминаха серията от тестове за безопасност на независимия европейски регулатор EuroNCAP и си заслужиха едни от най-високите оценки. 

Mercedes E-Class - технологичната визитка на германския производител е с оценки от 95% при защита на възрастни пътници, 90% при защита на деца, 77% при защитата на пешеходци, а за системите за сигурност оценката е 62%. Но тук става въпрос за стандартен автомобил, като екстрите от към такива системи модат значително да увеличат оценката.

От своя страна, малкия SUV на Peugeot има оценки от 86% за защита на възрастни, 85% за защита на деца, 67% за защита на пешеходци и 58% за системите за сигурност. От голям седан, като E-Class по подразбиране очакваме добри резултати, но от френски SUV автомобил, това наистина ни изненадва. В бъдеще различните модели и марки все повече ще се изравняват по представяне. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 непозна

    0 0 Отговор
    Пежо никак не е лош автомобил,разбира се да е нов,аз имах пежо 307 бензин не останах доволен хич,може би защото съм го взел с превъртян километраж сигурно е била на 500 000км а аз го взех на 150 000км.оригинални ,за това не излезнах от сервиза,разбира се продадох я.