Last news in Fakti

7 Октомври, 2016 07:15 13 338 10

Mercedes-AMG C63 R Coupe - бъдеща конкуренция на BMW M4 GTS

  • mercedes-
  • amg-
  • c63-
  • r

Конкуренцията между две автомобилни марки, тази година премина границата от век и ще става все по-ожесточена. Наскоро BMW изкараха лимитирана версия на M4 с добавката GTS, която се превърна и в най-бързия им представител и постигна време от 7:28 на Нюрбургринг. От Mercedes обаче, хич не смятат да оставят този хардкор единак да седи безнаказано и тези снимки го доказват. 

В най-новите модели на щутгартци за сега липсва "най" означението Black Series, като то леко е заменено от буквата R. Доказателство за това е моделът GT R, който бе представен преди няколко месеца, но явно той няма да е сам и купето C63 ще му прави компания. Снимките от арената на моторните спортове - Нюрбургринг, разкриват значително по-агресивна версия с ново статично антикрило на багажника. 

Очакваме клишираните промени с по-сурови настройки на окачването, намалено тегло и леко повишение на мощноста от стандартните 510 конски сили и 700 нютонметра, както и намаление на ускорението от 0 до 100, което в момента се случва за 3.9 секунди. С нетърпение ще очакваме първите двубои, както и представянето на "Ринга".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Msux

    2 0 Отговор
    Бенца ме кефи много повече и съм сигурен , че ще е по-добър
  • 2 Димитър Колев

    2 0 Отговор
    Той няма да е конкуренция на БМВ, просто ще е по-добър.

    Коментиран от #3

  • 3 тъй

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Димитър Колев":

    Миткоооо, Митко....пак не разбра статията, ама на теб ти е простено с това IQ....значи МБ-то тепърва ще е конкуренция или както винаги когато настигне БМВ, то пак ще догонва!... Разбрали или да ти го опростя още малко....като за детска градина!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 BRABUS

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "тъй":

    "Тъй" е на село!

    Коментиран от #7

  • 5 CL500

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "тъй":

    тъй, би ли ми разяснил написаното от теб:
    ''когато настигне БМВ, то пак ще догонва!''
    хем го настигнал, хем и ще го догонва :-)
    Друг въпрос е, че в статията пише, че БМВ-то М4 е наскоро излязло, не е нещо старо, дето никой досега не може победи. Пише и, че това е най-бързият ИМ представител, т.е. за БМВ, не по принцип в класа. Така пише!

    Коментиран от #6

  • 6 тъй

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "CL500":

    аааа, то трябва много акъл за да се анализира залавието....ЧЕТИ БРЕ КАКВО НЕ РАЗБИРАШ! БЪЪДЕЕЩААА КОООНКУУРЕНЦИЯЯЯ! айде бегай в час по литература!

    Коментиран от #8

  • 7 тъй

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "BRABUS":

    ...където се карат 30 годишни МБ-та, а твоите плакатчета на брабус са вече пожълтели
  • 8 CL500

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "тъй":

    тъй, тъй, много си зле човече. Часовете по литература са за теб! Явно не можеш да схванеш смисъла на текста. Вече ти показах противоречието ти в предния пост. А за заглавието, какво не разбираш. Бъдеща конкуренция - да, единият производител изкарва някакъв модел, не очакваш след 2 дена да му отговорят конкурентите. Сега МБ изкарват техния. Същото е и при другите масови модели. И за какво догонване ми говориш. Къде е казано, че това М4 е непобедимо и по-добро. Пише най-бързото БМВ на ринга, а не по принцип за класа. Нещо не схващаш. След 1-2 год. БМВ ще са готови с него друго, дето ще бъде 'бъдеща конкуренция' на тоя МБ и т.н.
    Пак чети внимателно, цялата идея на текста е, че МБ изкарват техния модел за ринга, не пише никъде кой колко е добър. Ще се види... ;-)

    Коментиран от #9

  • 9 тъй

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "CL500":

    цялата статия е първоаприлска шега, не разбра ли, че МБ не е бил, не може да бъде и няма и да бъде конкурент на БМВ, поради простата причина, че никога не може да го догони! айде схвана ли сега?
  • 10 Shmokey

    0 0 Отговор
    Пичове ,въпрос на вкус е работата ...И двете машини са уникални ,точка .:))