8 Октомври, 2016 11:06 6 518 3

Как да се избръснем в колата

Натовареното ежедневие на почти всеки от нас включва сутрешно ходене до банята и правенето на регулярни упражнения - миене на зъби и в някои случаи бръснене. Двама дрифт пилоти и техния приятел обаче, ще ни покажат как става това в малко по-необикновена обстановка - по време на дрифт, като за заснемането на това забавно видео са отговорни феновете от Donut Media.

Зад волана на легалния за пътищата си дрифт автомобил, снабден с V8 двигател е шампионът Крис Форсбърг, помощник на клетия им приятел, който просто иска да се освежи, е подгласникът му - Райън Търк, с който са членове на Drift Alliance.

Забавлението е гарантирано, но не сме сигурни колко е добър крайния ефект и очакваме следващия идиотски епизод от двамата екшънгерои.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    какви глупаци са тези
  • 2 ЛУДНИЦА

    0 0 Отговор
    Вярно, не се получава добре бръсненето в колата, но пичовете се забавляват и си правят кефа, понякога е добре да може човек да си прави кефа и да забравя за натовареното ежедневие поне за малко, аз също обичам да правя луди неща и да се забавлявам на МАКС! С удоволствие бих го опитал в името на забавлението!
  • 3 селяндурин

    0 0 Отговор
    Зависи? Ако си в Япония и искаш гладко да бъдеш избръснат иди пред някой самуерай и го нацувай ама солено...! Той щет е избръсне за норматив.... Ао си в Булхаристания, въпроса е сложен и избора - от евтини бръсначки по 80 ст. до суперскъпи машини от по 500 лева Профейшънъл, да не броим, че има инкрустирани ис диаманти ис а в пъти...!Всеки според кефа си. Аз не се бръсна в колата, понеже ако паднат косми пак мен чакат...да ги прахосъбирам... Но понякога тупането на седалките става бързо - пускам двете котки в колата те не се понасят, погват се стават на кълбо и целият прах излиза навън... често заедно с тях или дори и с калъфките на седалките... Всеки сам да избира.