13 Октомври, 2016 00:00 15 786 5

Кен Блок с 1400 коня за обновения Hoonicorn

  • hoonicorn-
  • кен блок-
  • мустанг

Шоуменът и рали пилот - Кен Блок, не спира да ни изумява със своите произведения. По-малко от месец след появата на деветата поредица от световноизвестната му сага - Gymkhana, той вече е готов с нещо ново и внушително.

За седмия епизод, той създаде един Mustang наречен Hoonicorn, който определено бе впечатляващ - 845 атмосферни конски сили с V8 двигател Roush Yates, тръбно шаси от бивш автомобил от сериите NASCAR и 4х4 задвижване заимствано от раликрос машините и създадено от същата компания - Sadev, като всичко това бе събрано от ASD Motorsports.

Явно това не е достатъчно и Блок следва поговорката на Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече" или 1400 конски сили с помощта на двойка турбокомпресори от Garett, като разбира се те са довели и до много други промени по двигателя и трансмисията, защото само може да си представим нютонметрите, които генерира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 RadoRS

    0 0 Отговор
    За всички неграмотни,ограничени,пишете на БГ.,четливо.Какво коментират,че много са прежълтели!??

    Коментиран от #2

  • 2 РодоСР

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "RadoRS":

    Кен Блок е доста странна личност, освен с преработки на разни чудати автомобили той притежава и верига от гей-клубове, като най-странното е че самият той отрича да е гей но прекарва вечерите си в клубовете забавлявайки "гостите"
  • 3 Гост редактор

    0 0 Отговор
    Моля за разяснение - какво означава думата:
    светозвоизвестната ???

    Коментиран от #4

  • 4 Капота

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост редактор":

    Означава че прекарваш много време със свекървата и нямаш нищо по-интересно за правене освен да питаш автора как може да се е объркал
  • 5 Като гост

    0 0 Отговор
    Той автора има една работа и тя е да си напише статичта без правописни и технически грешки!!!