Last news in Fakti

16 Октомври, 2016 12:55 10 774 2

Carlsson префасонира Mercedes-AMG A45

  • mercedes-
  • a45-
  • carlsson-
  • тунинг

Една от най-класическите тунинг компании предлагащи решения за Mercedes - Carlsson, показа своятя гледна точка за хечбека Mercedes-AMG A45. Промените включват екстериора, интериора и контрола, но не засягат мощноста, като най-забалежимото определено са джантите.

Аеродинамичния пакет включва добавка за предната броня, която прилича леко на Дарт Вейдър, нови прагове, нов дифузьор за задната броня, нови добавки към топлоотводите в нея, както и нов спойлер за багажника. Гърнета за изпускателната система също са заменени с по-гласовити и вече са с кръгли накрайници. За вътрешноста, те са подготвили нови прагове на вратите, стелки, алуминиеви педали, както и пълно претапициране с избор от висококачествени материи.

За подобрена стабилност може да се разчита на комплект нови амортесьори или само на замяната на стандартните пружини, както и на нови по-широки джанти от модела 1/16 RS. Размерът им може да достигне и до внушителните 20 инча, като предлаганите ширини са 8.5, 9.5 и 10.5 инча в цвета Graphite Edition, но има също и 18, и 19-инчови в цветовете Diamond Edition и Titanium Edition. Всички части на компанията имат тригодишна гаранция и не влиаят на гаранцията на автомобила, но трябва да бъдат поставени от специалисти в областа.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mercedes FAN

    0 0 Отговор
    Много е хубав Мерцедеса!
  • 2 олио

    0 0 Отговор
    кенефалник смръдлив!