Last news in Fakti

18 Октомври, 2016 22:30 14 816 3

Gas Monkey в началото

Всяка история започва от някъде и тази на тема хотроди. Почти няма човек, който да не е попадал на личностите Аарън Кауфман и Ричърд Роулингс по телевизията и интернет пространството. За тях няма тайни в света на V8 двигателите, старите мускулести купета и моторите и в гаража им Gas Monkey постоянно ври и кипи от щури идеи, като повечето от тях се тестват в подобаващи условия - най-често това е драг пистата. Те обаче са започнали от някъде и в тази връзка ни попадна едно от първите им промо видеа. Картинката е покъртителна и те трудно се разпознават особено с липсата на брадата на Аарън, но наличието на музиката на Primus смекчава всичко.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кирил

    3 0 Отговор
    И те и колите им са уникални. Гледам ги с удоволствие всеки път когато ги дават по Дискавъри
  • 2 Методи

    0 2 Отговор
    Хм..Тези изобщо не приличат на Ричард и Арън ,струва ми се,че този клип е пародия или провокация от лудите маймуни.Иначе предаването е много свежо и аз го гледам с удоволствие всеки път като го хвана по Дискавъри.

    Коментиран от #3

  • 3 дава

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Методи":

    ама детенце мило, при теб времето е явно спряло!