20 Октомври, 2016 13:39 28 308 9

Вин Дизел: "Бързи и яростни" 8 ще вземе "Оскар"

  • бързи и яростни-
  • вин дизел
Вин Дизел: "Бързи и яростни" 8 ще вземе "Оскар" - 1

Осмата серия на "Бързи и яростни" излиза на екран чак през април догодина. Създателите на филма обаче не подбират средства в стремежа да подгреят публиката още отсега. Поредицата открай време се харесва на масовата публика, но ако се вярва на последните изказвания на продуцента и изпълнител на главната роля Вин Дизел, новият епизод ще запише името си със златни букви в историята на киноизкуството.

"Мисля, че с този филм ще надхвърлим всички очаквания", загърбва скромността гологлавият актьор пред ET Online. "Догодина ще замерят най-великата киносага в света с "оскари". Само почакайте и ще видите!"

Присмехът, с който се приемат подобни изхвърляния, изглежда не тревожи ни най-малко Дизел. "Бързи и яростни" 8 е различен. Филмът е много мрачен. Моят герой изпада във вътрешен конфликт, който ще шокира публиката. Съвзема се от емоциите и загубата в седмата серия", разкрива екшън звездата.

"На 11 декември всеки екран на "Таймс скуеър" ще прожектира трейлъра на филма и той ще помете публиката като товарен влак. Тогава всичко ще добие смисъл", обещава Дизел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тео

    0 0 Отговор
    В първите части,колите бяха само японски бегачки.Масово до 5-та част,преобладаваха японските спортни коли.Но след като японците закриха и спряха да произвеждат бегачки,вече ги няма.
  • 2 Ярослав Станчев

    0 1 Отговор
    Баш тая бозава тъпня ли ще вземе Оскар бе?То не,че тия вземат Оскар-и са кой знае какво,ма ако дадат на Бързи и яростни такава награда значи хептен са деградирали американците.
  • 3 гост

    0 1 Отговор
    Те оскарите ги бойкотираха понеже нямало номинирани черни актьори. Сега да дават на бози награди и повече няма да се наричат оскари. Награда се дава за нещо уникално и различно или направено по много добър и неповторим начин. Вин Дизел е празнодумец и много си е повярвал, естественно той трябва да подклажда публиката, затова така.
    И да, първите бяха много добри, естественни, достъпни, близки до хората коли. А сега станаха суперагенти с коли за милиони, свалят хеликоптери с коли и винаги оцеляват. Когато един филм мине от тунинговани обикновенни коли до лъскави спортни коли всичко отива по дяволите, хората гледащи такива филми не ги гледат заради актьорите, а заради каскадите и тунинга на колите.

    Коментиран от #4

  • 4 камъка

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Не знам за "Оскар", ама "Златна малинка" за актьорска игра му е вързна в кърпа на тоя каунь :)
    Иначе "госта" е прав за едно, хората ги кефеше точно - часта с обикновенните тунинговани коли и каскадите с тях и пр., защото това изглежда "достъпно" за всеки пъпчасал или пораснал автофен докато вече, като се появиха тези милионерските редки екзотични возила и всичко отиде на м..ната си. По-лесно някой, ще се сдобие с "Хилядолетния сокол" отколкото с такова возило или поне мечтите за едното или другото стават с равен знак :)
  • 5 Пак ли тоа бе

    0 0 Отговор
    Охх, какъв глупак е тоа, гласът му е се едно му е запушен носа със сополи след среднощният махмурлук, а акъла му е като след среднощният махмурлук, адски тъпо ко..ле !!
  • 6 Димитър Колев

    0 0 Отговор
    Ай стига ве, верно ли!
  • 7 ТОКИО ДРИФТ

    0 1 Отговор
    първия филм ми хареса , крадеме да за караме и сме едно голямо щасливо семейство , след това стана международен SWAT екип дето трепят всеки и всичко . Тъпи сценаристи и много ефекти = тъпня, но ефектна

    Коментиран от #8

  • 8 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "ТОКИО ДРИФТ":

    Защото точно Дизел стана продуцент и той решава кое и как ще се снима и развива. Затова станаха такива, сами си ги мислят, сами си го играят и сами си го снимат, съответно прибират и огромните му печалби.
  • 9 пепката

    0 1 Отговор
    бих му дал Оскар само за да спрат да правят повече бързи и яростни, че отдавна се оляха