25 Октомври, 2016 09:58 13 942 9

Нов опит за руска суперкола

  • волк-
  • игор ермилин-
  • marussia
Нов опит за руска суперкола - 1

Първият руски суперавтомобил Marussia се оказа нежизнеспособно начинание. Главният конструктор на колата Игор Ермилин обаче е пълен с идеи и търси средства за осъществяването на нов проект с името "Волк", съобщава сайтът TriPedali.

Нов опит за руска суперкола

Ермилин нескромно смята, че новият му автомобил може да бъде достойна конкуренция на Koenigsegg, а с времето да се пребори за лидерство на пазара с Ferrari. Конструкторът изчислява, че процесът на превръщането на компютърните данни в реално возило ще струва много по-малко, отколкото похарченото за Marussia, а проектът може да се изплати изцяло само за 5 години.

Нов опит за руска суперкола

По думите на Ермилин дизайнът и конструкцията на колата вече са напълно готови и е нужен само инвеститор, който да вложи в проекта достатъчно средства. Ако успее да привлече инвестиции, конструкторът обещава готов прототип в рамките на половин година.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    Спокойно може да паркират един макларън до тази кола и да си играят на открийте разликите.
  • 2 жщг

    1 0 Отговор
    Опит за руска супер кола ? Аба даба дуууу!!!!
  • 3 мак копи

    2 0 Отговор
    М, да, абсолютно копие на Макларън!
  • 4 Драйвър

    2 0 Отговор
    Прочетете в руските сайтове,Маруся се оказва пирамида,измислена от бивш състезател и бизнесмен,завлекли са много руски олигарси готови да инвестират в роден супер кар,дори са изтеглили и държавен кредит с който са наливали пари във Формула 1 като реклама за да събират още "инвестиции".Всичко свършва в съда,но заради бруталния срив на руската рубла тарикатите се разминали.Това явно е опит на някои от работниците във фалиралата компания да завлече още балъци,каква безумна идея-руска супер кола,те нормална кола не могат да правят ,но мечтатели има на всякъде по света!
  • 5 алонсо

    2 0 Отговор
    с двигател на Москвич 412
  • 6 макс

    0 2 Отговор
    Наистина модела е страхотен, като дизайн, а предполагавм, че и останалото ще е така. Не зная дали ще пребори Феррари, понеже това е голям концерн с огромни пари и могат да произвеждат каквото поискат, но със сигурност е не по-малко футуристичен от МакЛарън Еф1 Феррари Модена, Пагани Зонда, Ламборджини Диабло и останалите расови най-мощни автомобили в света. Безспорно е на висота.
  • 7 Георги Недялков

    2 0 Отговор
    Братя руси не се занимавайте с автомовилостроене,това не е за вас и никога няма да бъде.
  • 8 Mercedes-Benz

    1 0 Отговор
    Задницата е пълно копие на McLaren P1, предницата бие на Lamborghini Huracan... пак са крали най-безсрамно!
  • 9 чук норис

    0 0 Отговор
    Мечтиииии. Магарето да се надпява със славея.