25 Октомври, 2016 17:22 10 830 5

Ново 20: Panamera Coupe

  • porsche-
  • panamera-
  • 928-
  • panamera coupe
Ново 20: Panamera Coupe - 1

Слухове за възраждането на култовото Porsche 928 циркулират отдавна из специализираните издания по цял свят. Класическото Gran Turismo с 2+2 места и дизайн на Волфганг Мьобиус става кола на 1978 г., но така и не успява да се отърве от презрителното прозвище "автомобил за сутеньори", което му лепват в началото на 80-те години на миналия век.

Напоследък клюките все по-често спрягат двуврат вариант на Panamera за възможен наследник на 928. Луксозното купе с разположен отпред двигател трябва само да се прости с чифт от вратите си, за да отговаря на дефиницията за такъв тип каросерии, която през последните няколко години бе размита тотално именно по вина на модели като най-голямото Porsche.

Как би могла да изглежда Panamera Coupe се е постарал да покаже известният автомобилен манипулатор Теофилус Чин. Трябва да се признае, че творението на малайзиеца има всички шансове за успех срещу големите GT-та на BMW и Mercedes-Benz, пък било то и като наследник на "сутеньорската" 928-ица.

Ново 20: Panamera Coupe

 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Deutschland

    3 0 Отговор
    Чудна си е Panamer-ката!
  • 2 Да ама не

    1 0 Отговор
    Лошото на Панамерите в БГ е че са пълни със л..на, инак колата си е хубава ама какво се вози вътре ... и то с народни пари купена

    Коментиран от #4

  • 3 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    че да не би да е лошо
  • 4 лудичко

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Да ама не":

    Да ама не кви са тия тъпи изказвания? Вместо да дрънкаш глупости вземи работи и мисли с главата си а не с оная работа и давидиш ,че може и да си купиш такава кола.Кво искаш да кажеш ,че само тия с ладите и опелите са читави?

    Коментиран от #5

  • 5 Ау не

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "лудичко":

    Е ти ако не си вдянал какво иска да каже, значи си много прост.