27 Октомври, 2016 22:30 8 584 6

За японските фенове - NISSFEST 2016

  • nissan-
  • datsun-
  • infifniti-
  • nissfest

Света на феновете на автомобили е разделен на няколко полюса и един от тях е Япония и това е напълно разбираемо - сравнително бюджетните, но и много "драйвърски" автомоболи са се доказали през годините и са заслужили мястото в сърцата на мнозина. Една от тези дългогодишни компании от страната на изгряващото слънце е Nissan и съответно производните ѝ - Datsun и Infiniti. Култовите модели като 180SX, 200SX, 240Z, 300ZX, 350Z, 370Z и поколенията на GT-R са основи за много проекти в дисциплини, като дрифт и тайм атак, но без да подценяваме и уличните им колеги. Шестцилиндровите им турбо двигатели от семейството RB и V също са една много желана част в задвижването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Армандо

    1 1 Отговор
    Много кофти автомобили джантите им също,а за мацките да не говорим.А,бе с две думи -ГАДНО ВИДЕО.

    Друго си е ня'кво черно БМВ с мазен селяндур,с бръда анцунг Адидас и ДЖ ЕС ЕМ С големина на права лупата,и да кокетничи като няква дърта брантия.

    Коментиран от #2

  • 2 Ярослав Станчев

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Армандо":

    Абе как все се намира някой такъв,като теб да о.ере с коментар рано сутринта?Какви селяни,какви БМВ те гонят бе?Гледай клипа и се кефи,не се занимавай с дивотии от сутринта бе човек.
    И защо да е само за японски фенове?Аз като съм фен на дойчовските коли не мога да гледам ли?Щом ме кефят колите какво като не съм им фен.Когато нещо е добро трябва да се признава.А колите от клипа са добри.Хората си ги карат и си правят кефа само тука ние се плюем и си мислим,че сме върха.

    Коментиран от #5

  • 3 Хммм

    0 0 Отговор
    Хубави колици, но най ми харесва последната генерация на Silvia Spec R. Мнооого красива кола...
  • 4 Димитър Колев

    0 0 Отговор
    Някои хора може би ще разберат от клипа че има и други Нисани освен Микра, СуДжук и Кашкай. Доста са интересни и впечатляващи, макар че някои тунинги на клипа не ми допадат.
  • 5 Армандо

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ярослав Станчев":

    Ми,теб те чета от доста време и съм забелязал,че ти си най-големият плювач спрямо всички японски автомобил.Вижда се,че си падаш по БМВ и Ауди.Долу в ляво пише часът и датата.

    Та ко'рече 00:11ч. е сутрин.Браво бе мен ей така и за автомобилите реалната ти представа и знания са на много ниско ниво.

    Коментиран от #6

  • 6 Ярослав Станчев

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Армандо":

    Какво значение има в колко точно часа си писал.Важното е,че сън не си спал,за да изплескаш великата "мъдрост"Между другото ни най-малко не съм фен на БМВ.
    Не пиша срещу всички японски коли.Пиша срещу японската ширпотреба,която е като останалата ширпотреба-боклук.Срещу колите от статията нямам ни най-малко лошо отношение.Колите и феновете,които ги карат са страхотни.Преди много години един познат имаше Нисан 200 СХ,тогава колата беше нещо екзотично,което не можеш да видиш на всеки ъгъл.Нисан 300 ЗХ също беше много яка машина.Жалкото е,че повече няма такива коли,сега е само пластмасов талаш с гръмки реклами и никакво покритие.