24 Май, 2017 23:35 16 715 19

Завръщане в бъдещето - BMW 850 CSI

Завръщане в бъдещето - BMW 850 CSI - 1

Тази машина едва ли е тайна за вас, но при излизането през 90-те, тя определено остави без дъх всички фенове. 8-ма серия на германците от BMW е един от най-смелите им проекти в техническо и дизайнерско отношение, като това включва и екстериора и интериора. За жалосто обаче, прототипът M8 така и не стига до поточната линия, а остава Еднорог, като най-мощната версия взима означението 850 CSI. Автомобилът получава подобрена версия на V12 двигателя, която също като всички M двигатели е означена с буквата S в началото, като мощността скача от 326 на 380 конски сили, а скоростната кутия остава само шестстепенна ръчна. Новите регулации за вредните емисии обаче, прерязват модела и от него бимат произведени малко над 1500 броя, което веднага го превръща в скъпоценна баварска машина. За наш късмет в столицата ни има подобен атомобил и понякога може да бъде засечен из улиците. Очакваме след дни да бъде представен и наследникът на този епичен атомобил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    9 16 Отговор
    Моята е със същият двигател

    Коментиран от #3

  • 2 Застраховател

    23 4 Отговор
    Определено не съм фен на марката, ноооо РЕСПЕКТ.
  • 3 Име като гост

    25 6 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Вече съм напълно убеден,че си с психически отклонения.То бива лигавене,ама твоето не прилича на нищо.

    Коментиран от #7

  • 4 Ahahah

    5 5 Отговор
    В с.Казичене,София има същата
  • 5 mpower

    1 5 Отговор
    Veche ima Nova 8seria
  • 6 OPEL OPC

    6 7 Отговор
    И гори масло

    Коментиран от #8

  • 7 onq s konq

    8 4 Отговор

    До коментар #3 от "Име като гост":

    не разбираш ли, че се е.аваме с коньо с неговите профили бе пич...а иначе си е верно, че не е добре човека

    Коментиран от #12

  • 8 румпи

    4 4 Отговор

    До коментар #6 от "OPEL OPC":

    Това да не ти е Опел-о пък дори и ОПС
    ха-ха-ха
  • 9 Телевизора на Елвис

    5 2 Отговор
    Детска мечта....и първата кола с CAN комуникация още в края на 80-те години. Дори и във фирмените сервизи на БМВ не я обичаха много-много по тоя повод, че беше бъгава колкото си иска.
    Е така на снимки да си я гледаме е супер....

    Коментиран от #11

  • 10 YAMAHA

    2 2 Отговор
    Даже го бърка маслото с водата
  • 11 Ивайло

    4 5 Отговор

    До коментар #9 от "Телевизора на Елвис":

    Гроздето е кисело нали ;D.. Те и ламбо-тата и ферарита се чупели много..те явно и затова не ги харесват и не ги карат много ахах
  • 12 onq s konq

    5 5 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Самият факт че СИ МИСЛИШ че си в състояние да се е.аваш с мен говори недвусмислено,че сперматозоидът от който си произлязъл е бил абсолютно прецакан:)...Което обаче не е пречка да бъдеш упорит до пълно затъпяване .Мдааа!

    Коментиран от #13

  • 13 Real HORSE

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "onq s konq":

    Ще позная истинският кон 9 от 10 пъти, за разлика от имитаторите, на него винаги му се получава 😂 не се опитвайте, не ви идва отвътре 😉

    Коментиран от #14

  • 14 onq s konq

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Real HORSE":

    е как няма да го разпознаеш, стилът му е абсолютно неподражаем. Човек трябва да е на неговото интелектуално ниво за да го имитира. Проблема обаче е, че интелектуално равните му обикновено са виждали компютър само на картинка или като видят мишка й хрърлят хляб да не ги ухапе.

    Коментиран от #15, #18

  • 15 onq s konq

    3 6 Отговор

    До коментар #14 от "onq s konq":

    Виждам че истерично се напъваш да ме изкараш тъп,луд,наркоман,че и П...Л,но бъди сигурен че е под достойнството ми да си меря Ай-кюто с индивиди като теб.Бих те попитал:ЗАЩО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ТИ ПИШЕШ С МОЯ НИК,А НЕ АЗ С ТВОЯ?Ами първо не го знам защото си ШУШОМИГА,МИШКА,НИКОЙ и се криеш зад безброй имена и второ-НЕ СЪМ ПРОЯДЕН ОТ ЗЛОБА КАТО ТЕБ!И да е ясно:Тая твоя злоба се дължи не толкова че имам БМВ в прекрасно състояние,имоти и парични постъпления многократно превишаващи твоите,а на факта ЧЕ СЪМ ЗАКЛЕТ РУСОФОБ И С ПОСТОВЕТЕ СИ УБИВАМ ВСИЧКИ ТВОИ МЕЧТИ ЗА ВРЪЩАНЕ НА "ДОБРОТО СТАРО СЪВЕТСКО ВРЕМЕ"!Е освен да се смириш и да си налягаш парцалите друг съвет не мога да ти дам,но...мисля че и това ти е много:)
  • 16 алооо

    8 0 Отговор
    Какви са тези коне тук където не могат да се разберат кой е по кон от другия???
  • 17 ЕмБеВе

    2 1 Отговор
    Вижте я... Като самолет в полет... Кой съвременнен кашон с квадратни врати и сплескана муцуна се доближава макар и малко до такъв финес?

    Коментиран от #19

  • 18 Real HORSE

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "onq s konq":

    Да ти кажа, прав си. Самият факт, че използваш прочетени фрази за да засегнеш някой, а не свои собствени, напълно говори на какво интелектуално ниво си 😂 Не се излагай повече...
  • 19 БМЗЛЕ

    1 2 Отговор

    До коментар #17 от "ЕмБеВе":

    Питай твоята катерица как е като спра до нея 😂