Last news in Fakti

28 Февруари, 2009 15:47 1 734 0

Nissan Qashqai Sound and Style

  • nissan-
  • nissan qashqai-
  • nissan qashqai sound and style

За да отговори на очакванията на клиентите, търсещи усещане за ексклузивност и увереност, Nissan създаде лимитираната серия на Qashqai Sound and Style. С нея японската компания цели да засили пазарните позиции на модела чрез ексклузивен дизайн, динамични черти и уникален звук. Тя се нарежда сред най-високите нива от гамата. Стилен и издръжлив, пъргав и динамичен, комфортен и нестандартен, Sound and Style носи свободния дух на градското приключение.

Модификацията ще задоволи естета във всеки клиент, предлагайки 18-цолови алуминиеви джанти, сребристи рейки на покрива, навигационна система, тъмни задни стъкла и ексклузивния тъмно лилав цвят, контрастиран от нови сребристи елементи.

Благодарение на 6 CD Bose аудиосистема с 6 високоговорителя и интелигентно конструирания интериор, Qashqai позволява на всички пасажери да се насладят на чист звук и перфектна акустика. Автомобилът разполага и с порт за включване на MP3 Player. От мултифункционалния волан аудио- системата, круиз контролът и Bluetooth-а се управляват лесно, без да се отклонява вниманието на шофьора от пътя.

С 2.0 бензинов 140 к.с. или 2.0 дизелов 150 к.с. двигател, предно или All MODE 4х4 задвижване лимитираната серия Qashqai Sound and Style се предлага на цени, започващи от 50 343 лв. с ДДС.

Мария Минкова


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА