Last news in Fakti

18 Януари, 2012 11:31 21 020 104

Подготвят най-мощното серийно BMW

  • bmw-
  • m6 gran coupe-
  • mercedes-benz-
  • cls 63 amg-
  • audi-
  • rs7 sportback

 

Става дума за баварското "свръхзвуково" спортно купе с четири врати 6er Gran Coupe и по-конкретно за неговата М версия. Точно този автомобил беше засечен от парараци да преминава заключителни пътни тестове, въпреки че до премиерата му има още доста време.
 
Според специалистите именно модификацията M6 Gran Coupe ще се превърне в най-мощното серийно BMW за цялата история на компанията. По непотвърдени данни този автомобил ще разполага с мощност от порядъка на 600 конски сили.
 
Ще припомним, че основоположник на този автомобилен клас е купето с четири врати Mercedes-Benz CLS-Klasse. Тази кола удиви автомобилната общественост още с появата си през 2004 година. Още по-големи емоции предизвикаха наточените версия CLS 55 AMG и CLS 63 AMG .
 
Основните конкуренти на Mercedes-Benz - немските марки Audi и BMW - доста време се бавиха със съперник на модела, но сега и двете подготвят своя мощен отговор по темата. Инголщадци усилено разработват наточен вариант на лифтбека си, който ще бъде обозначен с индекс RS7, а сега и баварците са почти готови с M6 Gran Coupe.
 
Спецовете отсега се чудят кой от двата автомобила ще дебютира първи на световната сцена - Audi RS7 Sportback или M6 Gran Coupe? Що се отнася до BMW, едва ли ще видим M6 Gran Coupe през март в Женева. За тогава баварците са подготвили М изпълнението на стандартната шестица, което може би ще бъде представено първо във версията кабриолет.
 
Най-вероятно M6 Gran Coupe ще направи своята официална премиера по време на автосалона в Париж през есента на тази година. Въпреки че има още доста време до тогава, спекулациите по темата не спират и вече се очертават част от техническите контури на модела.
 
По-всяка вероятност M6 Gran Coupe, оборудвано с Driver’s Package, ще развива скорост над 300 км/ч и ще ускорява от 0 до 100 км/ч за по-малко от четири секунди. Под капака му ще се монтира двигателят от суперседана M5 F10, но в по-форсиран вариант.
 
Ще припомним, че този агрегат е V-образен осемцилиндров с работен обем 4.4 литра. Той ще работи съвместно със седемстепенната роботизирана скоростна кутия на марката, която се характеризира с изключително бърза смяна на предавките и с два съединителя.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некои некоиси

    2 2 Отговор
    ЕКСТРА
  • 2 Цар Самуил

    3 3 Отговор
    Ето това ще е автомобила! Направо ще кърти! Няма мерцедеси и аудита! Това ще е новия законодател! Най-добрите са БМВ! Казах!
  • 3 некои некоиси

    2 2 Отговор
    евала пич
  • 4 ббб

    4 3 Отговор
    че си казал че бмв са най-добрите не значи че е така
  • 5 бучо

    0 1 Отговор
    мууусаааа
  • 6 некои некоиси

    0 1 Отговор
    а кой са
  • 7 некои некоиси

    0 2 Отговор
    еееееееееееее как забравих за аудитоооо

    тцтцтцтцтцтцт
  • 8 xaaxaxax

    1 3 Отговор
    разгеле, от бмв да извадят конкурент на Мерца :D :D къде са ви суперколите мишоциииииииииииииииииииииииии
  • 9 ML 320 CDI

    1 1 Отговор
    600 коня ще е цивилната версия ами като почнат да го тунинговат.като почнат г-палър,хаман,ац шнитцер,и нищо чудно да стане към 800 коня и да стане най бързия седан на света
  • 10 Kobester

    0 2 Отговор
    Тея па... все правят най-бързите, най-мощните, най-не знам си кво си, не разбраха ли че не струват.
  • 11 kasapa

    1 1 Отговор
    Дрън Дрън . 600 к.н. БМВ -ххаха . Едно ревизирано С20ХЕ ще препарира мъртво роденото БМВ !

    С20ХЕ -кошмара на баварцитее :)))))))
  • 12 кик

    1 2 Отговор
    къв законодател бе батеее аз имам бмв и ме е срам да го карам.....ко4ини са тези коли пове4е нема си купим такова недоразумение........600 кс супер мощна кола хахах ай стига наскоро имаше статия тук за американските двигатели който развиват 2000 и нагоре кс...един вайпър с компресори ше направи жалки мерове поршета ламбовци ферарита скайлаини и тем подобни малоумни кошове

    Коментиран от #13

  • 13 Maurice

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "кик":

    @12 Какви Вайпъри те подгониха?? Тези американски двигатели с технологии от преди 30 години по 5,7л;7,0л;8,4л които горят повече от Камаз и вървят колкото споменатият хлОпел ли са свръх технологичните ти мечти??
    И понеже спомена Ламбо,само да вметна,че последният двигател на Вайпъра ти,използва алуминиев блок от Ламбо,тъй като на американците не им се побирало в главата как може V10 блок да тежи под 500кг.Когато някой Вайпър в сток вариант SRT.... бие GT-R на писта,пак ела се изкл...й в тази статия!!!
  • 14 Maurice

    3 0 Отговор
    Ами ако БМВ-то ти е Е30 316 с АГУ и половината е изгнило,нормално е да го криеш по гаражите.Все пак предимно комплексари си кУпУват БМВ на 15 години и когато вече не са вървежни,спират да избиват комплексите им!!Моля всеки,който кара БМВ,Бенц,Ауди от старото хилядолетие,да казва само че има автомобил без да претендира за неговата марка,че настъпва смях в залата!
  • 15 Jikata

    1 1 Отговор
    Искам да те питам нещо ти каква кола караш?
  • 16 NEW

    2 2 Отговор
    Писна ми от такива оборотни и доста ограничени разбирачи като , и някои си там, караите си потрошените японки или квото и да е там и не се заяждайте с хората които ценят качеството !!!!!
  • 17 VAG

    1 3 Отговор
    Кенеф със задно не хвалете:http://www.youtube.com/watch?v=_Z8JOGKaYaE
  • 18 кик

    2 0 Отговор
    зна4и глей са то4но с коемтара си не позна какво ми е бмв зна4и бмв е е 36 купе 2 литра със изпускателни колектори супер спринт и всяка една 4аст от колата е реновирана а стои в гараж защото го купих специялно за него.колата няма газова уредва и не е имала.цялата предница е нова шарнири,спира4ни дискове брембо главини нови...елементите по ока4ването са нови и всико отдолу по колата е минато на прахово боядисване и стигнах до извода 4е това не е моята кола след като се сблъсках с какво ли не като инжинерно творение което на мен не ми допада..ми не ми допада бе хора малоумието на тези който са правили колата не и не...да спомена 4е изпускателните колектори ги платих 2000лв нови суперспринт италия и колата сам я потдържам така 4е колата в никакъв слу4аи не е занемарена изтормозена или неугледна навсякъде искат да ми я купят тези които са манияци на тази марка....
  • 19 малееее

    1 1 Отговор
    разбирачи не моат му платат едната гума трагнали да прикаат за бмв вие не сте фред оня па доч
  • 20 кик

    1 2 Отговор
    другата ми кола е А8.4.2 бензин е от нея съм много по доволен от вървеж и ускорение съжалявам само 4е не си взех С8 5.2 но категори4но казвам 4е бмв пове4е никога това е кола за комплексари ...това е кола дето само бръм4и и не върви
  • 21 ML 320 CDI

    1 1 Отговор
    несъм съгласен че бмв-та невървят аз съм се возил във х6 4.0 д 306 коня и много вървеше
  • 22 Ценител

    1 1 Отговор
    Пропуснат е предстоящият конкурент- купето на Лексус! БМВ са майстори на настройката на двигателя и шасито, но вместо да пълнят с к.с. и турбини трудноразличаващите се вече една от друга серии, да положат усилия-като четят, копират,разпитват Тойота-Лексус, как да ги направят по-надежни!
  • 23 кик

    1 2 Отговор
    за мен колите са:G55AMG,SL65AMG,CLS,CL,S8,DODGE RAM SRT 10,TOUAREG V 10 TDI,VIPER TVIN TURBO HENNESY,RS6,Bentley GTC
    и MOPAR,MUSCULE CAR както виждаш не присъстват коли от италия франция и бмв

    Коментиран от #33

  • 24 520 zender

    1 0 Отговор
    кик-И какво общо има между Е36 320 и А8 4.2...Значи със аудито се надуваш пък със бмв-то кво...ми продай го -кво само обиждаш.Аз да ти кажа ли същото-че който кара ауди е еди какъв си.В случая комплекса си ти.А по темата-не обичам четириврати купета.Знам че ще има успех както и това на ауди но аз не ги обичам тия модели.Че какво й е на седма серия А8 и ЕС класата...не мисля че са по-лоши.
  • 25 кик

    1 1 Отговор
    бмв го взех преди време от роднина тогав ане познавах бмв и го взех така на сляпо всеки разправяше бмв тва бмв онова е не оправда о4акванията ми ..просто ако беше в моите ръце проекта за тази кола щеше да е много по изпипана и технологи4на и по красива..така 4е един сл 65 ми пълни душата много пове4е от което и бмв да е но както и да е ..аз не съм комплексар и затова не искам да карам тази кола за да не бъда гъзенцата като един от стадото и съм забелязал 4е всеки които кара такива марки коли са едни кисели на пътя ве4но доказващи се пред другите ве4но избивашти комплекси по светофарите ве4но доказващи се ве4но кисели
  • 26 ilko

    0 2 Отговор
    abe 6to ne si karrrrrrrate katakombite mi samo govorite glupodti
    Az li4no sum imal 4 bmw_ta, imal sam i mercedes i nisan i opel oba4e ot bmw-to za men po dobro nqma. teq koito sa karali i sa imali biva da sporqt ama teq kadeto 4uli nedo4uli ....
  • 27 520 zender

    1 0 Отговор
    И как го видя тва ве човек-аз пък съм мноо весел щото всичко ми е наред.Впрочем тук в София виждам изнервени хора със всякакви автомобили...пък като искаш да тунинговаш 320 независимо коя генерация просто си купи друго.Пък като нещеш си карай аудито-къв ти е проблема..
  • 28 Vanko

    1 0 Отговор
    Някой от тука спорещите може ли ,ама честно, ей тъй с ръка на сърцето да каже ,да ли може да си купи тази кола ,като излезе , не след 15 години???
  • 29 520 zender

    1 0 Отговор
    Vanko-Ама съвсем честно ще ти кажа че немога да си го купя дори и след 10 години.Утехата ми е че не обичам джипки.Сега карам Е39.Моята мечта засега е след време да се метна на Е60 535Д.

    Коментиран от #32

  • 30 520 zender

    1 0 Отговор
    Обърках се-не обичам четириврати купета....
  • 31 BMW M-POWER///

    0 1 Отговор
    ABE NE GOVORETE ZA BMW 4E TOQ MODEL M6 GRAN COUPE SPE4ELI ZA NAI KRASIV AVTOMOBIL SLED KATO NE RAZBIRATE NE GOVORETE
  • 32 Vanko

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "520 zender":

    @29 вярвам ти. Не съм фен на бмв , но ми харесва като визия и тех.данни . Карам немски бензин ,а жена ми италиански дизел. Обаче всичките разбирачи тук дразнят с незнанията си .Като чете човек остава с впечатление ,че тука пишат само фирмени тест пилоти!
  • 33 Kobester

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "кик":

    @23 Браво, изброи едни от най-добрите найстина.
    @20 Е ти кво каза....... А8 е най-добрата кола, нормално да си доволен.
  • 34 330i

    1 0 Отговор
    ше продадете майка си и баща си, за колата от статията, вашто мнение е като прахта дето я вдигам с бавареца ми, хаха
  • 35 jap

    2 0 Отговор
    БМВ е отлична кола отвякъде ,като история и всичко до сега, ако ми се отдаде шанс бих си купил, макар че карам японско сега.
    Обаче БМВ феновете в България дразнят много..... и тия където плюят БМВ и те дразнят много.Няма нищо нормално в тая държава
  • 36 330и

    1 0 Отговор
    jap как по-друг начин може да отговор на обиди? с мълчание ??? ай ......
  • 37 520 зендер

    0 0 Отговор
    С какво по-точно дразним ние феновете че не ми е ясно...С това че караме бмв или с това че не искаме да караме друго...или можеби и с двете...
  • 38 520 zender

    1 0 Отговор
    Междо другото във Варна ме повозиха на 645-супер ускорение със СМГ.Какво ли ще е това със 600кс...
  • 39 BMW-fen

    0 0 Отговор
    Ей, пак се е напълнило с разбирачи тук!
  • 40 bayerische money waster

    0 1 Отговор
    Поредния кош с 8 цилиндъра и 600 коня който ще бъде издухан от къде по скромния GTR с 6 цилиндъра . Надувайте двигатели друго не можете да правите.Сервиза е втори дом на БМВ , покрай надуването вземете си оправете и надеждноста.
  • 41 e30

    0 1 Отговор
    бмв феновете сме много и за това ще дразним най много и то само другите шофери а що се отнася до бмв колегиалноста друга такава не съм виждал
    п.п.
    сега карам бмв
    преди съм карал бмв
    и пак ще карам бмв
  • 42 е30

    0 0 Отговор
    до 40 Сервиза е втори дом на БМВ , покрай надуването вземете си оправете и надеждноста.
    това къде го видя
    или си имал бмв или пък си карал а
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 хай хитлер

    1 0 Отговор
    поредната скъпа бракма което става само за гъзария
  • 45 BMW-fen

    1 0 Отговор
    Абе, Нисан няма да доживеят да произведат кола, която да има 600кс от атмосферен мотор...и не само те!
  • 46 GTI

    0 1 Отговор
    Фтората снимка много ми хареса но не бракмата а голфа отпред
  • 47 Nismo

    1 1 Отговор
    Чалгаджиите и БМВ феновете са много....нормално е да дразнят но когато много ме издразнят просто леко натискам газта и БМВ то изчезва от хоризонта. Колкото и да надуват двигателите винаги ще си останат по бавни.Айде много здраве на чалга и БМВ феновете.

    Коментиран от #49

  • 48 АЗ

    1 0 Отговор
    хахахахахаххаххахахахахаххаххахахахахаххаххахахахахаххаххахахахахаххаххахахахахаххаххахахахахаххаххахахахахаххаххахахахахаххаххахахахахаххаххахахахахаххаххахахахахаххахха
  • 49 Kobester

    0 2 Отговор

    До коментар #47 от "Nismo":

    @47 Не намесвай чалгата. Всички слушаме чалга, но не всички сме фенове на БМВ ;)
  • 50 некои некоиси

    1 1 Отговор
    ха какво общо между бмв и чалгата че не се сещам
  • 51 некои некоиси

    0 0 Отговор
    или може би има някоя друга марка автомобили която да има толкова много фенове като бмв а
    а да те питам ти на някой събор ходил ли си
  • 52 fen na bmw

    1 0 Отговор
    ква е тая грозотия ?
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 кучкар

    2 0 Отговор
    Наистина е грозна и не се обиждайте от коментари всеки има вкус и мнение а това прилича на кучешко л..но с косми хахаха дизайнера заслужава една пържолка
  • 55 вярно наистина

    0 1 Отговор
    Добро сравнение в нашата чалгаджийска държава всички чалга фенове са са баварски кошове.А между другото и фесунгерите дето пътуват всяко лято за Турция много обичат марката.Явно привлича такъв тип хора.
  • 56 Име:

    1 0 Отговор
    Колко тежи тая кола ? 2.5 тона? Което прави 240к.с/тон , което не е зле.

    Коментиран от #60

  • 57 гогогогого

    0 1 Отговор
    И некадърната лисицата, като вас, казваше че гроздето било високо ама,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  • 58 Тихо

    0 0 Отговор
    колата си е много хубава бе.. аз лично ще си я купя !
  • 59 ADMIN

    0 0 Отговор
    Най новата шестица била грозна
    тогава си карайте фордчетата и опелите интернет кибици такива и завиждайте на хората които могат да си позволят тази "грозотия"
  • 60 Bobi

    0 0 Отговор

    До коментар #56 от "Име:":

    @56 Какви 2.5тона бе пич ?? Това да не SUV Максимум 1.8тона
  • 61 некои некоиси

    0 0 Отговор
    вярно наистина
    (гост)

    Неутрално
    55 22:57

    18.01.12 Отговор
    Добро сравнение в нашата чалгаджийска държава всички чалга фенове са са баварски кошове.А между другото и фесунгерите дето пътуват всяко лято за Турция много обичат марката.Явно привлича такъв тип хора.



    това няма нищо общо
  • 62 Девственика

    0 0 Отговор
    Абе на кое викате грозно? Да не мислите че ще се продава в тази шарка???
  • 63 охай

    0 0 Отговор
    Този път гроздето не е кисело а грозноооооо! Хахахаха
  • 64 freezz

    0 0 Отговор
    По въпроса с чалгата....
    Чалгар е състояние на духа, характерзиращо се с дива комплексарщина :) Доста често баналните текстове и клипове на чалга песните пораждат тези комплекси у индивидите с по-малоценни качества,но не е нужно да си чалгар , за да слушаш чалга и обратното,както и не всички фенове на БМВ са комплексари.Нещо повече - истинските фенове на марката нямат нищо общо с комплексираните личности каращи 316/518 с надписи M3 и Боди-та от илиенци,напръскани със спрей.....
  • 65 най-лудия

    0 0 Отговор
    Да ви кажа ли защо харесвам БМВ, това е марка която не се интересува от чуждото мнение а следва своя стил...по-скоро своята религия! Едва сега притиснати в ъгъла започнаха да слагат турбини на бензиновите двигатели и то защото цената на горивата скочи до небето и за да постигнат тези коне с атмосферен двигател трябва да е 7 литра (а кой ще си купи такъв) причината е защото за тях е религия да правят коли перфектни за каране а перфектните коли за тях са такива (без лаг, без ненормално изтрелване инт). А сега причината защо мразя Ауди, все се хвалят как RS6 бие М5 (ама никой не споменава че RS6 излезе 2 години след М5) то така е много лесно, да имаш предостатъчно време да видиш плюсовете и минусите и да направиш по-добро а малко след това и БМВ да си искара следващата генерация!!! Бъдете мъже направете го едновременно и да видим на кой технологията за този момент е по-развита! ЕВАЛА АКО ТАЗИ 6-ЦА ИЗЛЕЗНЕ ПО-КЪНО И СМАЧКА RS6 ДА ВИДЯТ КАКВО Е!!!!!!
  • 66 гъзарче

    0 0 Отговор
    Аз не гледам кой кого бие БМВ са гъзария кола бирник за друго не стават
  • 67 брабус

    0 0 Отговор
    Мерцедес е краля
  • 68 dadd

    0 0 Отговор
    интересувай се малко преди да пишеш, RS6 не е равностойно на М6 откъдето и да го погледнеш. Като излезе RS7 ще видиш къде е истината. BMW пак ще бъдат победени...
  • 69 Iwailo

    0 0 Отговор
    Защо когато се публикува тема късаеща пряко или не толкова пряко БМВ коментарите са че БМВ са кошници, че не вървят, че били за цигани и че всички БМВ фенове са били комплексари! Комплексари са тези които пишат подобни коментари и както каза freezz: Нещо повече - истинските фенове на марката нямат нищо общо с комплексираните личности каращи 316/518 с надписи M3 и Боди-та от илиенци,напръскани със спрей.....
  • 70 Iwailo

    0 0 Отговор
    А колкото до колата ... просто е невероятна!
  • 71 Кирил

    0 0 Отговор
    Незнам защо но по-старите дизайни ми допадат повече... новите дизайни (говоря като цяло) като, че ли ги обезличава ... или ги приравнява до японските дизайни... (говорим за външен дизайн на колата). Пичове какво мислите по темата?
  • 72 Иван Димитров

    0 0 Отговор
    От това което виждам на снимките мога да кажа е CLS-а e много по красива кола
  • 73 520 зендер

    0 0 Отговор
    Кво да кажа за чалгата-просташка музика .Намесват я комплексите..Такава кола или равняваща се на стойноста й никой от вас злобари няма да има така че давайте,приказвайте си но на пътя като я видите в огледалото вие си знаете какво трябва да направите...
  • 74 dimitrov

    0 0 Отговор
    mercedes S65AMG e 612 ks ta 6te mi hvalqt BMV to e mnogo nazad sravnenie s mercedesa mercedesa si e mercedes.
    BMV-Botilka Mineralna Voda
    BMV-Barka Maslo i Voda
  • 75 патка

    0 0 Отговор
    Грозен грозен грозен грозен грозен грозен
  • 76 Ico

    0 0 Отговор
    Айде пак почнаха злобните с кошници за по 3000лв да пишат гнусни коментари. Някои от тях даже не знаят, че е BMW, а не BMV, но иначе пишат ли пишат тъпи и неграмотни коментари. Еми да, скъпа е и е скъпа да я караш и поддържаш, разберете го най-сетне!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 шопа

    0 0 Отговор
    разбирачи незнае ка му са вартат гумите трагнал да спори абе ора тва не е некоя френски кулзет тва е бмв немско то си е немско па кой ще свот си иска да са плюнчи на среща
  • 79 Ico

    0 0 Отговор
    Тихо бе, колата я държа в подземен гараж, който е към апартамента. V8 машина е, така че няма какво да коментираме повече с кое е модерно и кое не.
  • 80 Hff

    0 0 Отговор
    napulno suglasen evala
  • 81 шопа

    0 0 Отговор
    бмв си е бмв па ти квото искаш прикаай де.а тия аматьори
  • 82 Ico

    0 0 Отговор
    Да де, братле, и аз така викам, тоя коментар не беше за теб, а за тоя под теб, сори, че не се уточних!
  • 83 бмв - фен

    0 0 Отговор
    dimitrov!!!!Брато ти не знаеш как ми се пише бмв па камоли да говориш. Само да ти кажа че разликата между 12 коня е нищожна, така че по-добре си мълчи и си карай жигулата..... Да ти отворя очите във вбокс има кли между две аудита едното е 400 кс. а другото 450 и това дето е 400 побеждава.Така че не само конете говорят
  • 84 шопа

    0 0 Отговор
    ааа к
  • 85 ivo

    0 0 Отговор
    vajno e kak abtomobila uspqva da priloji mo6tta na putq. moje i 1600 konq da e obrazno kazano razbira se i pri natiskane na gazta dokrai na mqsto da vurti zadnite kolela dokato grumnat gumite. primer v tova otno6enie sa lotus koito v pove4eto slu4ai slagat na kolite 1.8 dvigatel ot celica sus malko kone i vupreki tova uskorqvat okolo 5 sekundi do 100 poradi ni6tojnoto teglo a po-malkata mo6t pre4i na prekalenoto buksuvane pri poteglqneto taka 4e po-dobre da porabotqt nad kilogramite vmesto nad konete samo :)
  • 86 ivan

    0 0 Отговор
    tiq deto govorqt kak bmw si bilo bmw i az taka kazvah predi da sedna v 4isto nov mercedes taka 4e karaite si sme6nite bmwta. pove4e takuv bokluk nema da kupq. samo mercedes ottuk natatuk
  • 87 Ico

    1 0 Отговор
    Е ти верно си много смешен ако ми сравняваш чисто нов мерцедес с някой издухан кенеф, дето си имал нещастието да купиш! Преди карах CE 220 Coupe- за 3 години нищо на пипнах, наистина беше железен тоя мерцедес. Сега съм на БМВ Е39, V8 540i. Повечето "разбирачи" ще кажат, че колата е стара(нека да могат да си позволят да карат кола с 20 на 100 разход в Сф и тогава да говорят), но тези 286 коня доставят достатъчно удоволствие, а с това въздушно окачване БМВ-то вози дори по-добре от мерцедеса. И двете коли си имат своя чар. Тези, които харесват Мерцедес, защо мълчат като наакани като стане въпрос за първите "очиларки", а?! Иначе следващата ми кола ще е може би някой от последните W140 Coupe (CL500) ot 1997-1998, нека пак разбирачите да ми кажат, че е стара, но това е наистина последният истински здрав мерцедес за мен. V8, 320 коня, екстри като вакуум на вратите и багажника, колко от съвременните боклуци имат такива неща?!

    Коментиран от #88, #90, #97

  • 88 дон жуан

    0 0 Отговор

    До коментар #87 от "Ico":

    @87 Тогава какво ни хвалиш това на снимката! Твоето е друго бмв
  • 89 Ицо

    0 0 Отговор
    Е защо да не го хваля, по-ново и по-добро е от моето. При мен от 4.4 вадят 286 коня(обаче е атмосферен двигател), тук от 4.4 V8 са изкарали 412 kW (560 PS), макар и с битурбо. Все пак е 10 години по-ново от моето, няма как да не е съответно и по-добро!
  • 90 Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #87 от "Ico":

    87 нещо това с първата очиларка не го разбрах давам личен пример
    Е 220 ЦДИ ,,най-трошливия" дизел купен е на 120 000 сега е на 200 000 за 80 000 км НИЩО освен консумативи не са му сменяни нито хлопа нито тропа пали от раз на -20 и 99% съм сигурен че вози по добре от бмв-то,колкото до w140 и последния истински мерцедес същото мога да кажа и за бмв след е39 са шрод макар че и прословутото е39 не е по здраво от чупливата Е-класа
  • 91 Ицо

    1 0 Отговор
    Ти пък сега, не съм казал нищо лошо за двигателите на мерцедес, напротив, едни от най-добрите са(както и колите разбира се). И не че Е220 ЦДИ е трошлив, просто при тая скапана нафта в Бг има проблеми с дюзите доколкото съм чувал. Еми очиларката за мен е един от най-несполучливите мерцедеси(като изключим А-класата, но това това е единственият мерцедес, който няма нищо общо с мерцедес), но пак в сравнение с повечето коли си е класи над тях ;)
  • 92 мдааа

    0 1 Отговор
    Грозна кола с голям мотор.Що е то? БМВ естествено.
    Традицията продължава сервизите отново ще са пълни с баварски кошници , чалгата ще свири и всичко ще е както винаги.
  • 93 Иван

    1 0 Отговор
    А-класата наистина не я броим,иначе за точно това което каза нафтата е много вярно и именно от там идват проблемите с тези мотори,макар че на мен още не ми се е случвало.вярно е че е-класата е критикувана от към качество но най-важното нещо е да попаднеш на запазен автомобил без значение от марка и цена а избора си го прави всеки
  • 94 Bundeswehr

    0 1 Отговор
    Е не ви ли писна, всички вие със смешни коментари за очиларки, 190-ки, 124-ки и други Щутгардски недоразумения и дизайнерски извращения, приличащи на съндък с 4 гуми. Не може да мине и статия без вашите коментари... Хората в показват истински произведения (и не говоря само за БМВ), а бай М...л: "Карам от 3 години и нищо не съм пипнал по 190", оф, СМЕШНИ, по-добре се въздържайте от коментари!!!

    Коментиран от #98

  • 95 някой

    0 1 Отговор
    Пускай чалгата бе хей хей дай кебабче дай бира дай газ газ газ гаЗ на БМВ-то върти ли гумите аре леко бе че няма парички за гуми хахахаха
  • 96 opel gsi

    0 2 Отговор
    бмв пак са крали от ОПЕЛ прилича на Калибра само че е несполучливо грозновато копие истинската бегачка.Опел е колата неразбрахте ли вече стига с тези мерцедеси бмв и японски щайги като нисан и хонда аз с моята Клибра ги правя на луди само ми гледат задния спойлер.
  • 97 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #87 от "Ico":

    @87 nai posle chovek koito znae kakvo da kara.izbroenite ot teb avtomobili sa avtomobili koito chovek si zaslujava da pritejava.pozdravlenia kolega.
  • 98 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #94 от "Bundeswehr":

    @94 bih posavetval teb kato ne razbirash ot avtomobili da zamalchish

    Коментиран от #100

  • 99 VAG

    0 2 Отговор
    Задава се поредната грозновата еднодневка от BMW.
  • 100 Bundeswehr

    0 1 Отговор

    До коментар #98 от "ВИП АМГ":

    @98 Бих те посъветвал да не ме съветваш много, живий си живота с ланчето на шия и мен не ме мисли, аз знам какво да карам!!!!

    Коментиран от #102

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #100 от "Bundeswehr":

    @100 smeshko
  • 103 bmw

    0 0 Отговор
    Аааааааааа тука всичко живо разбира от коли .Всеки много карал знаел струвал чудо чудо.Колкото до колата наистина е страхотна за всички критици на тема бмв нека си карат дръгливите коли набор на хитлер и клас по долен от ТАТА .
  • 104 Меджик

    0 0 Отговор
    Да живее Краля... Audi RS7