Last news in Fakti

9 Февруари, 2012 11:04 31 657 22

Кристиано Роналдо си подари Aventador

  • кристиано роналдо-
  • lamborghini-
  • aventador-
  • audi-
  • rs5-
  • r8-
  • ferrari-
  • 599 gtb-
  • bugatti-
  • veyron-
  • vag
Кристиано Роналдо си подари Aventador - 1

Една от екстрите да си звезда от ранга на Кристиано Роналдо е възможността да се глезиш с подаръци, за които простосмъртните могат само да мечтаят. На 5 февруари футболистът на "Реал Мадрид" навърши 27 години и веднага бе засечен от испанската преса с чисто ново Lamborghini Aventador пред мадридската дискотека Kapital.

Кристиано вече има в гража си синьо Audi RS5 и Audi R8 Spyder V10. С новото попълнение от Сант' Агата Болоньезе в афинитета му към автомобилите на VAG вече не остава никакво съмнение.
 
Опитът му с други суперавтомобили не може да се нарече особено приятен. Докато играеше за "Манчестър Юнайтед", Кристиано разби червеното си Ferrari 599 GTB. Скоро след това си купи същия модел в графитено сиво, но след трансфера в Испания вкусовете му явно са претърпели промяна.
 
Ако продължава в същия дух, на Роналдо му остава да се сдобие само с Bugatti Veyron, за да попълни колекцията си, макар че ако се вярва на реклама отпреди 4 години, Кристиано би се придвижвал по-бързо тичайки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    6 3 Отговор
    nai posle si e vzel dobra kola che s tia Audita beshe smeshen.

    Коментиран от #7

  • 2 стефан

    2 4 Отговор
    запази си мнението за тебе ауди е номер 1

    Коментиран от #12

  • 3 рей

    8 1 Отговор
    ми що да не си купи, като ги направиха тези келеши ритнитопковци на по 25 години, милионери

    Коментиран от #5

  • 4 Иракли Иракли

    4 1 Отговор
    Много добър футболист.Спечелило е момчето,може да си го позволи
    Той всъщност произхожда от много бедно португалско семейство и
    трябва бъде горд,че е играл с МИТКО БЕРБАТОВ.
  • 5 Коко Мартинов

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "рей":

    @3 Да не им ги подаряват тези пари ? за 90 минути пробягват по 10 километра на тоз терен... Ако си мислиш че паднали от небето върви тренирай,играй и виж как се влиза в голям клуб дето ги правят милионери.

    Коментиран от #6

  • 6 Maurice

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Коко Мартинов":

    @5 Добре си си сложил аватар на черните кончета,но с този мозък който имаш,само с аватара ще си останеш. Футболистите са едни от най-аматьорските спортисти и заслужават в пъти по-ниски заплати,но нали света се превърна в поле за елементарно зрелище,то няма как затъпяващото население на земното кълбо да не дава мило и драго да гледа футболисти с прически,татуси,епилирани,плюещи,псуващи и с празни глави.Фитболистите се превърнаха в икона за целия свят с това че макар малоумни могат да имат милиони и да си живеят като царе.Ако искаш да разбереш какво е то физическо натоварване,вземи се поинтересувай от спортове като колоездене,бокс,борба,лека атлетика,тенис......В индивидуалните спортове неможеш да си позволиш да не тренираш една седмица,да се разхождаш по време на мач,да пиеш здраво и да пушиш.Там всяка грешка е фатална.А такива като Роналдо са кръгли дупки когато играят с/у Барса и въпреки всичко са сред най-богатите спортисти.Да не отваряме темата за наш Митко.

    Коментиран от #11

  • 7 gost

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "ВИП АМГ":

    1, ламборгинито какво е ве ?
  • 8 Андрей Данчов

    1 2 Отговор
    Такива хора заслужават да си купуват такива коли,да не забравяме че са си изкарали парите с честен труд,а пък и тои си е доста добър футболист....
  • 9 иван иванов

    0 0 Отговор
    това беше тест от предаването топ гиър никаква реклама не е ;р
  • 10 Milen

    0 1 Отговор
    phahahaha Andreichoo molqti se ne pravi takiva izcepki.. kak1vto shte da e Ronaldo ne pravi nishto drugo osven da rita dobre topkata po igrishteto i qvno pecheli poveche ot vsichki normalni raboteshti hora v bg vzeti zaedno.. dokato ima hora, koito nemogat da si kupqt hlqb, toq mi prai kolekcii ot koli za nad polovin milion vsqka. Struva mi se che neznaesh znachenieto na frazata "chesten trud" !
  • 11 Коко Мартинов

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Maurice":

    @6 Ок,това е твоята гледна точка.Боксьорите и Борците си мислиш,че не пият и пушат ли ? И не са татуирани и епилирани нали? Също както тези които бягат,карат колелета и впрочие.Аз примерно вечер като седна на масата и изпия 5 бири предпочитам да гледам някой мач а не колоездене... и не съм само аз,футболът е най-гледаният спорт по света,не колоезденето или леката атлетика.

    Коментиран от #13

  • 12 ВИП АМГ

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "стефан":

    @2 tili shte mi kajesh .VAG praviat nai golemite klozeti.
  • 13 Maurice

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Коко Мартинов":

    @11.......Аз примерно вечер като седна на масата и изпия 5 бири предпочитам да гледам някой мач .....
    Ами нали и аз това ти обяснявам.Светът деградира!!!Определено боксьорите и борците не пушат.Не и онези от тях,които печелят медал след медал.Колоездачите се епилират по съвсем друга причина,нямаща нищо общо с външния вид на Роналда.Освен това аз ти казвам че тези спортове са в пъти по-натоварващи от футбола.не ми говори за 10км за 90 мин,защото един лекоатлет 10 км ги бяга за 25 мин. а един колоездач кара в продължение на 4 часа при 180 пулс и то поне 350 дни в годината.При тенисистите е същата работа.По 3-4 часа на слънце,играят през ден.Накрая такива като Роналдо(не визирам него специално а всички футболисти с милиони годишна заплата) на по 35 години имат стотици милиони,а истинските спортисти 10 пъти по-малко.
    Аз за това гледам футбол веднъж в месеца.

    Коментиран от #17

  • 14 леко с цифрите

    0 2 Отговор
    Номер 13, ще ни осветлиш ли как сметна, че има футболист на нашата планета, спечелил стотици милиони на 35 години или може би поне уточни валутата.

    Коментиран от #15

  • 15 ВИП АМГ

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "леко с цифрите":

    @14 abe kakvo se pravish na baba Tonka.estestveno che pecheliat milioni .
  • 16 аз съм 14

    0 1 Отговор
    Е, номер 15, какво правя като баба ти Тонка. Ако имаш предвид даскалката ти по математика, ОК.
    Не казвам, че не печелят милиони, но десетки, а не стотици, както пише номер 13, имайки впредвид заработените до 35 год. възраст.
  • 17 Коко Мартинов

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "Maurice":

    @13 Започни по-често да пиеш бира и да гледаш мачове,защото нещо не си наред.
  • 18 някой

    1 0 Отговор
    Относно заплатите на футболистите е ясно, че са изключително високи (въпреки, че не са най-скъпоплатените спортисти), но и тук важат простите правила на пазарния механизъм. Щом този спорт е така гледаем, то и телевизиите плащат умопомрачителни суми за права, федерациите печелят и разпределят едни пари. Отделно топ клубовете продават фланелки и аксесоари за десетки милиони по цял свят и т.н.. Оттам да върви колелото се купуват скъпи играчи, предлагат им се огромни заплати, парите после се избиват от феновете. Едно нещо движи тези пари - интереса към играта.
    Иначе аз съм много повече такива пари да се дават на учени, медици и други. Не може Нобелов лауреат да има награда едномесечната заплата на някой топ-футболист, не може годишната заплата на един космонавт в НАСА да е около 100К долара (поне преди беше толкова), а се предполага през какво е минал и какво рискува. Но така е в нашия свят - хляб и зрелища. Факт е, че парите се печелят най-вече от тези, които ги движат, а не създателите. А футбалерите се възползват от нашите потребности за забавление, за което никой не може да ги вини.
  • 19 опа

    3 2 Отговор
    Хората скоро ще бъдат наказани за алчността си. Нали виждате в момента пред очите ви ,как се проваля капитализма? Нали знете че АДИДАСА дето го носите е ушит с кървав пот от тънещи в мизерия хора от 3-я свят? За да могат шепа алчни да печелят милиарди. Дори Барак Обама каза ,че пропаста между бедни и богати в америка става все по-голяма и трябва да се вземат мерки.
  • 20 baihui

    4 0 Отговор
    ОПА, много си прав. Голямата разлика м/у бедни и богати ще прерасне в напрежение и размирици в много близък период от време.
  • 21 weedmen

    1 1 Отговор
    bira i futbol .abe vii nared li ste.tva e nai maloumnata igra.zatova 20 godi6ni 6te karat lamborghini.

    Коментиран от #22

  • 22 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "weedmen":

    @21 kakvo mu e na sporta be kolega?