Last news in Fakti

27 Април, 2012 10:42 3 209 11

Задава се Corolla №11

  • toyota-
  • corolla

Бразилското издание на сп. Car&Driver публикува генерирани на компютър снимки на новото поколение на Toyota Corolla. Единадесетата генерация на най-продавания модел в историята ще дебютира догодина.

Проектът с кодов индекс 140 вече е бил представен на регионални мениджъри от Индия, Тайланд, САЩ и Бразилия като макет в реални размери. От сведенията им става ясно, че новата Corolla ще стане глобален автомобил и вариантите за различните пазари ще бъдат уеднаквени максимално с цел намаляване на разходите за развойна дейност.

Ако се вярва на компютърните графики в бразилския Car&Driver, компактният седан на Toyota ще заприлича на умалена версия на Camry. С новия дизайн японците се надяват да заинтригуват с модела млади купувачи, с чието привличане маркетолозите на компанията срещат трудности напоследък.

Изненади в технически план не се очакват. Следващата Corolla ще бъде построена на сегашната платформа, която ще бъде модернизирана леко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    3 0 Отговор
    Прилича повече на Авенсис
  • 2 wow

    1 1 Отговор
    От зад е доста грозновата, отпред става по приятна е от предишното поколение :)
  • 3 Пепо

    2 0 Отговор
    Голф седан ... Здрав и на разумна цена, но никакъв характер. Просто служебна кола да те вози.
  • 4 FMC

    1 1 Отговор
    На мен отзад по-ми харесва, макар да са се изхвърлили със светлините. Иначе като форма на купето е ОК за мен. Отпред очаквах нещо повече. Тая предница вероятно става за световен автомобил, но не и за мой автомобил ;) И Тойота повтарят историята на Форд - най-напред спад на производството и орязване на модели, след това глобализация и постепенно запълване на загубени или липсващи в портфолиото ниши. Да видим кой ще се смее последен - Тойота/Форд или Фолксваген/БМВ/Мерцедес със своята мания за разширение на производството и броя на моделите върху една платформа. Лично на мен като клиент по-ми допада манията на германците за 1001 модела, произведени по 10 пъти, отколкото това, което правят Форд и сега Тойота - един автомобил 1 милион пъти.
  • 5 Kobester

    1 0 Отговор
    ужас тия стопове по-грозни не можаха да ги направят.
  • 6 Kobester

    1 0 Отговор
    ужас тия стопове по-грозни не можаха да ги направят.
  • 7 Винету

    0 0 Отговор
    Kобе, карай дъртата кошница и не се слагай в А група.
    КОйто няма пари за нови гуми, няма право да се изказва за нови коли
    Казах!
  • 8 Жигулата

    1 1 Отговор
    Това прилича на Рено отзад. Японците нищо ново не могат да направят
  • 9 пес

    1 1 Отговор
    кола кукла! стига сте скимтели! карайте си 15 г. коли или китайски сглобки и не пишете тук!
  • 10 Красимир Костов

    1 0 Отговор
    Предишния модел ми харесваше много повече. Много по-балансиран с плавни линии и форми.


  • 11 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    groznica